Gigi Hadid og Tyler Cameron:

- Over etter to måneder

Flørten mellom duoen skal nå være avsluttet.

SLUTT: Romansen mellom Gigi Hadid og Tyler Cameron ble en kortvarig affære. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Romansen mellom Gigi Hadid og Tyler Cameron ble en kortvarig affære. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august begynte romanseryktene mellom supermodellen Gigi Hadid (24) og «The Bachelorette»-stjernen Tyler Cameron (26) å svirre etter at de ble sett sammen på flere dater i New York på kort tid.

Bare et par uker senere viste duoen seg offentlig for første gang, da de begge dukket opp på etterfesten til MTV Video Music Awards på The Fleur Room i storbyen.

«Uadskillelige»

Her hang de blant annet sammen med Taylor Swift, men de koste seg også i hverandres selskap.

- Tyler og Gigi danset hele kvelden. Han hadde armen sin rundt henne og kysset henne på halsen. De var uadskillelige, fortalte et øyenvitne til Us Weekly.

Og da «Victoria’s Secret»-modellens bestemor døde i september, ble også Cameron med Hadid-familien til Nederland for å delta i begravelsen, skrev People - som publiserte bilder av dem sammen.

FLØRT: De to siste måneden har Tyler og Gigi blitt avbildet sammen ved en rekke anledninger. Her fra to ulike dater i New York i august. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: De to siste måneden har Tyler og Gigi blitt avbildet sammen ved en rekke anledninger. Her fra to ulike dater i New York i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå skal duoen derimot ha avsluttet flørten etter knappe to måneder sammen, melder flere amerikanske medier.

- Tyler er singel, forteller en venn nær paret til Us Weekly torsdag, og legger til:

- Han og Gigi Hadid er ikke sammen lenger.

Nyheten kommer to dager etter at Cameron uttalte at han «kanskje er singel» på tv-showet «Watch What Happens Live With Andy Cohen», ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

«Kun venner»

Til tross for at Tyler og Gigi har blitt sett i flere hete omfavnelser de siste to månedene, hevdet 26-åringen likevel nylig at det ikke var noe romantisk mellom dem.

- Vi er bare venner, fortalte han til Entertainment Tonight sist uke.

- Jeg mener... Det er der vi er nå. Forholdet vårt trenger ikke å være offentlig. Hun er et godt menneske, en fantastisk person, og vi holder det vennskapelig.

Videre røpet Cameron at han for øyeblikket kun fokuserer på seg selv.

- Jeg er på et punkt hvor jeg egentlig ikke ønsker å snakke om forholdene mine. Jeg har datet offentlig, så jeg prøver å date privat. Og akkurat nå er jeg ikke forelsket i noen. Jeg er forelsket i meg selv.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Ble singel i januar

Tyler og Gigi skal først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Før Gigi Hadid angivelig innledet romansen med Tyler Cameron var hun kjæreste med popstjernen Zayn Malik (26). De to hadde et av-og-på forhold i mer enn tre år og gjorde det sist slutt med hverandre i januar.

Tidligere denne måneden fortalte en venn av 24-åringen til Us Weekly at hun har det mye bedre etter bruddet med Malik.

- Alle rundt Gigi er veldig støttende når det kommer til å gå videre. Det var ikke et smart trekk for henne og Zayn å være rundt hverandre. Det var en usunn situasjon.

LES OGSÅ: Kylie Jenner bekrefter brudd fra Travis Scott

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer