TØFFE KRAV: Jan Fredrik Karlsen er streng, og halvparten av de 100 som er videre i Idol ryker rett ut i kveld. Foto: SCANPIX
TØFFE KRAV: Jan Fredrik Karlsen er streng, og halvparten av de 100 som er videre i Idol ryker rett ut i kveld. Foto: SCANPIXVis mer

Over 50 vrakes fra Idol

I kveld ryker halvparten av Idol-håpene!

SEHER.NO: De 100 håpefulle Idol-deltakerne som er samlet på Lillestrøm skal i løpet av kvelden slankes til snaue 50 lykkelige artister. I følge arrangør TV 2 må over halvparten av de 100 gjenværende finalistene ut av konkurransen allerede under kveldens TV-sending. Det melder Rogalandsavis.no.

Finalistene har vært samlet på Lillestrøm, og måtte allerede første dagen overbevise juryen på en scene. De fire dommerne plukket så ut rundt 50 finalister som fikk beskjed om at de ikke er gode nok til videre deltakelse.

8000 deltakere har i løpet av beinharde auditionrunder Norge rundt blitt redusert til 100.

SE BILDENE: Her er de 100 håpefulle!

For juryen kommer nå sannhetens øyeblikk: Det er nå de får se om de har valgt riktig, om noen vil skuffe, og om noen vil overraske.

Den største overraskelsen er det imidlertid deltakerne som får, og den slår ned som et sjokk allerede før noen har sunget så mye som en tone.

Jan Fredrik Karlsen har nemlig en svært tøff nyhet, og de hundre Idol-deltakerne innser med en gang realitetene i det han har å fortelle, melder TV2s pressetjeneste.

Seher.no følger kveldens sending live.