<strong>ELSKER DANS:</strong> Skuespillerens store lidenskap er dansing. Foto: Stella Pictures
ELSKER DANS: Skuespillerens store lidenskap er dansing. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Over 40 og har aldri vært så sexy

Slik holder Jennifer Lopez seg i form.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Lopez (41) skal angivelig ha økt treningsmengden den siste tiden. Det skriver nettstedet ShowbizSpy.com.

Grunnen er at stjernen ønsker å se fantastisk ut etter at hun fikk jobben som dommer i talentprogrammet «American Idol».

Men 41-åringen har ifølge venner aldri sett på det som stress å komme seg til treningsstudioet.

- Jennifer har økt treningsmengden sin ved å løpe fem kilometer fem dager i uken. Men hennes store glede er å kunne trene med dans. En av hennes venner som er koreograf møter henne i studioet tre ganger i uka, og der danser de og svetter sammen i en time, sier en kilde til nettstedet.

- De bare ler og trener til de er søkkvåte av svette. Jeg tror at om alle hadde hatt det like morsomt når de trener, ville ingen sett på trening som et ork.

Og det harde arbeidet skal angivelig ha gitt resultater for Jennifer Lopez.

- Hun har gått ned omkring fem kilo før filmingen av «American Idol» startet, og de kiloene har ikke kommet tilbake. Hun er over 40 år, men har aldri vært så sexy som hun er nå.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Blotter underlivet i eksmannens private video

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer