SYLTYNNE: Sharon Stone, Angelina Jolie og Trinny Woodall er eksempler på skjønnheter over 30, som ikke hadde hatt vondt av å ha litt mer kjøtt på kroppen. Foto: Stella Pictures
SYLTYNNE: Sharon Stone, Angelina Jolie og Trinny Woodall er eksempler på skjønnheter over 30, som ikke hadde hatt vondt av å ha litt mer kjøtt på kroppen. Foto: Stella PicturesVis mer

Over 30 og undervektig

- De er smertefullt tynne.

SEHER.NO: Vi er vant til å se de stadig krympende Hollywood-stjernene som er i 20-årene og lever livet. Nå er det de over 30 som overtar.

Flere og flere av de velkjente stjernene over 30 sprader nå på røde løpere verden over og ser tynnere ut enn noen gang før.

Blant de som skiller seg ut er Angelina Jolie, Sharon Stone, Melanie Brown og Trinny Woodall. Hvorfor gjør de det?

- Tidligere har det vært tenåringene og de i 20-årene som har søkt mest hjelp for kroppsproblemer. Nå ser vi en økning av eldre kvinner som ber om hjelp, sier Mary George fra veldedighetsforetaket B-Eat til Mirror.

- Det skyldes ofte skilsmisse, stress, eller rett og slett fordi det er så mange urealistiske bilder av 30- og 40-åringer verden rundt. Da er det vanskelig å ikke sammenligne seg selv med andre.

Angelina Jolie (33) kombinerer det å ta vare på seks små barn, samtidig som hun lever en hektisk filmkarriére. "Men prisen å betale er at hun er smertefullt tynn", skriver Mirror.

Professor Carey Cooper ved Lancaster-universitetet er ekspert på stress. Hun kaller det hele for "Desperate Housewives"-syndromet.

TV-stjernen Trinny Woodall (44) er et klassisk eksempel på det. Hun viste seg nylig syltynn og muskuløs, og har strevet etter å bli enda tynnere enn før.

Det samme har tidligere "Spice Girl" Mel B (34) gjort. Etter å ha vært kjent for kurvene sine, har hun den siste tiden trent hardere enn noen gang før, og har den siste tiden vist seg med en knallhard six-pack på magen.

Også Sharon Stone (51) blir tynnere og tynnere. Nylig lot hun seg fotografere på et utested i Los Angeles. Da hadde hun på seg en åletrang kjole som de fleste i 20-årene aldri ville våge å bære.

- Jeg ønsker å se bra ut i bikini, så jeg kjøper meg ikke seks øl og en pizza. Dette er hardt arbeid, sa hun for kort tid siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Seksbarnsmoren Angelina er verdens vakreste