HELT PRIVAT: Til våren er Otto Jespersen tilbake på skjermen med programmet "Otto helt privat". Foto: SCANPIX
HELT PRIVAT: Til våren er Otto Jespersen tilbake på skjermen med programmet "Otto helt privat". Foto: SCANPIX Vis mer

Otto tilbake på skjermen

Og mange andre spennende programmer til våren på TV 2.

SEHER.NO: Torsdag var det duket for vårlasering hos TV 2, og blant overraskelsene var blant annet at Otto Jespersen er tilbake på skjermen etter jul.

Komikeren skal lede programmet "Otto helt privat". Tidligere har han ledet TV-programmet "Torsdagsklubben" og har også hatt suksess med egne sceneshow.

Til våren vil det også bli gjensyn med "Det store korslaget", "Farmen", "Golden Goal", "Showman" og "Camp Senkveld på kanalen.

Nye satsinger er blant annet "Thune Files", "Sporløs", "Norgesmester", "På Hjul med Dag Otto", "Kolonihagen", "Jenter på Hjul" og "Hjelper Hjerne".

Talentprogammet "Norske Talenter" blir også å se - for tredje gang - på TV 2 til våren. Denne gangen er imidlertid dommer Jan Fredrik Karlsen byttet ut med komikeren Alex Rosén.

Et av de nye programmene som blir å se, er "Lurt av Karlsen", hvor  "X Factor"-dommeren Jan Fredrik Karlsen lurer kjendiser med skjult kamera.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Alex drakk og kjørte bil på TV