Otto soner straffen

Otto Jespersen har begynt soningen av råkjøringsdommen, som suppekoker hos Natteravnene i Oslo.

SAMFUNNSTRAFF: Otto Jespersen startet lørdag soningen av 30 timer samfunnstjeneste for råkjøring. Foto: TV 2
SAMFUNNSTRAFF: Otto Jespersen startet lørdag soningen av 30 timer samfunnstjeneste for råkjøring. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøkkentjeneste!


SEHER.NO: Lørdag startet Otto Jespersens (52) nye hverdag. Blant beta- og tomatsuppe soner TV 2 komikeren 30 timer samfunnstraff, etter at han ble dømt for råkjøring i fjor.


I tillegg skal han skrive innlegg i Natteravnenes internmagasin "Respekt".


Ifølge denne ukens Se og Hør ble det tatt hensyn til at Jespersen har et kjent ansikt, slik at han slapp den mer profilerte jobben med å patruljere gatene som Natteravn.


"Rikets Røst" -programlederen ble idømt 15 dagers fengsel etter at han suste gjennom Hell-tunnelen i Nord-Trøndelag, i 132 km/t i en 80-sone.


Tingretten dømte ham såpass hardt på grunn av tidligere fartsovertredelser i 2005 og 2004.


Otto anket dommen og slapp unna med samfunnstjeneste.


Komikeren må fortsatt leve uten førerkort i 11 måneder og blir nødt til å avlegge en praktisk prøve for å få lappen tilbake. Han fikk ikke selv velge hvor han skulle avlegge samfunnsstraffen.


Om han syns det var hyggelig å servere suppe til Natteravnenes medlemmer, svarte han ikke på, men nikket bekreftende til Se og Hør.


Det skal ha blitt tatt hensyn til Jespersens kjendisstatus da han fikk tildelt samfunnsstraff, og han slapp derfor å gjennomføre den ute på gata der han ville vært mye mer synlig.


LES MER: Otto fikk bot for regnskapstull


 
 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer