Oscar-vinner etterlyst av politiet

- Han dyttet den kvinnelig bartenderen i veggen.

VELETABLERT SKUESPILLER: Cuba Gooding Jr. er en stor stjerne i Hollywood. Her er han på premieren av «The Amazing Spiderman».  Foto: All Over Press
VELETABLERT SKUESPILLER: Cuba Gooding Jr. er en stor stjerne i Hollywood. Her er han på premieren av «The Amazing Spiderman». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Cuba Gooding Jr. (44) - kjent fra filmer som «Pearl Harbor», «American Gangster» og  «Jerry Maguire» er etterlyst av politiet i New Orleans etter å ha havnet i bråk på «The Old Absinthe House» tirsdag.

- Han ble sur da noen andre gjester i baren innså hvem han var, og begynte å ta bilder av han. Da begynte han å banne mot dem. Og når den kvinnelige bartenderen ba han vennlig om å forlate stedet, dyttet han henne inn mot veggen, sier et vitne ifølge nettstedet TMZ.

Det hele skal ha skjedd i to-tiden om natten.

Etter episoden utstedte politiet en arrestordre på filmstjernen - som vant Oscar for sin birolle i «Jerry Maguire» i 1996. Foreløpig er det imidlertid ikke kjent hvor han befinner seg.

Cuba er for tiden i New Orleans og spiller inn filmen «The Butler». Skuespilleren har foreløpig ikke kommentert episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Diana ross - Giftet seg med modellkjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer