Oscar-stjernen la ut privat Bobbi-bilde

- Du var elsket, skriver Jennifer Hudson etter dødsfallet til Whitney Houstons datter.

<strong>PRIVAT:</strong> Jennifer Hudson la ut dette bildet av Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown, på sin Instagram.  Foto: Instagram
PRIVAT: Jennifer Hudson la ut dette bildet av Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown, på sin Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kom den triste nyheten om at Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, døde.

Flere kjendiser har uttrykt sin sorg i sosiale medier. Oscar-vinner Jennifer Hudson (34) er en av de som la ut et svært rørende bilde på Instagram.

I tillegg la hun ved en tekst fra en av morens vakre sanger, hvor hovedbudskapet er at kjærlighet er det viktigste i livet.

«You were loved by someone, touched by someone , held by someone , meant something to someone, loved somebody, touched somebody's heart along the way , you can look back and say you were loved,» skrev hun på sin Instagram.

De flotte ordene er fra Whitney Houstons sang «You Were Loved».

Jennifer ble først kjent som en av finalistene til American Idol sesong tre. Hun vant en Oscar for beste birolle som «Effie White» i filmen Dreamgirls i 2007.

<strong>SØRGER:</strong> Jennifer Hudson la ut privat bilde av Whitney og Bobbi på Instagram.  Foto: SipaUSA
SØRGER: Jennifer Hudson la ut privat bilde av Whitney og Bobbi på Instagram. Foto: SipaUSA Vis mer

Bobbi var omgitt av familie i Peachtree Christian Hospice i Duluth, Georgia, da hun gikk bort.

- Hun har endelig funnet fred i Guds armer. Vi vil takke alle for den kjærligheten de har vist disse siste vanskelige månedene, sa Houston-familien til Entertainment Tonight.

I januar i år ble hun funnet bevisstløs i badekaret i sitt eget hjem Atlanta, og har siden ligget i kunstig koma.

<strong>GIFT:</strong> Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg i januar 2014.  Foto: All Over Press
GIFT: Bobbi Kristina og Nick Gordon giftet seg i januar 2014. Foto: All Over Press Vis mer

Folk har siden hendelsen i januar spekulert i om 22-åringen bevisst har kopiert sin verdensberømte mor Whitney Houston -  som omkom av en overdose på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles i 2012, og ble funnet død nettopp i badekaret på hotellet.

Den siste tiden har familien tatt farvel med Bobbi Kristina på sykehuset, og i slutten av juni uttalte familien i en pressemelding at de setter pris på omtanken de har fått av kjente og ukjente den siste tiden:

«Vi takker alle for støtte og bønn. Hun er i Guds hender nå», sa tanten Pat Houston på vegne av familien.

Hør Whitney Houstons sang under.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer