Oscar-nachspielet tok av

Hollywood-stjernene vet hvordan de skal feste.

ET VRAK: Courtney Love dukket opp i en kjole som minnet mest om bestemors gamle gardiner. Det så ut som nesen var knekt, og puppene sprekkeferdige. Men hun hadde det sikkert moro. Foto: All Over Press
ET VRAK: Courtney Love dukket opp i en kjole som minnet mest om bestemors gamle gardiner. Det så ut som nesen var knekt, og puppene sprekkeferdige. Men hun hadde det sikkert moro. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Festet hele natten!

SEHER.NO: Etter den store Oscar-utdelingen bar det videre rett på party for de glamourøse kjendisene. Men ikke alle så like strålende ut.

Flere fans hadde funnet ut hvor etterfesten skulle finne sted, og møtte opp for å få et glimt av sine store idol. Men da Courtney Love (42) entret køen sperret folk virkelig opp øynene. Lite vitnet om at stjernen nylig har vært gjennom en skjønnhetsoperasjon. Det så mer ut som om hun akkurat hadde fått seg en real omgang juling.

Den mye omtalte rockedronningen har levd et hardt og usvevende liv og det har nå satt dype spor.

Se bildene fra nachspielet hos Topp.no (ekstern lenke)

Se årets Oscar-show i bilder.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer