STJERNEPAR: Oscar Isaac strålte på den røde løperen med kjæresten Elvira Lind.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Oscar Isaac strålte på den røde løperen med kjæresten Elvira Lind. Foto: NTB scanpixVis mer

Oscar Isaac viste frem kjæresten

«Star Wars»-stjernen klarte ikke å skjule sin begeistring for den blonde skjønnheten under «Golden Globe»-utdelingen.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Oscar Isaac (36) er aktuell i rollen som Poe Dameron i den kritikerroste kinofilmen «Star Wars: The Force Awakens».

36-åringen stakk også av med prisen for beste mannlige skuespiller i en mini-serie eller TV-film for sin innsats i serien «Show Me a Hero» under årets «Golden Globe»-prisutdeling. 

Det er imidlertid ikke bare på skjermen Isaac gjør stor suksess. Under «Golden Globe» dukket han nemlig opp på den røde løperen med kjæresten, dokumentarregissør Elvira Lind. 

«Star Wars»-stjernen har tidligere holdt tett om privatlivet sitt, men da han ble annonsert som prisvinner, klarte han ikke å skjule sin begeistring for Lind.

Paret skal angivelig ha vært sammen siden 2013. 

Saken forsetter under bildet

STAR WARS: Oscar Isaac spiller rollen som Poe Dameron i "Star Wars: The Force Awakens".  Foto: NTB scanpix
STAR WARS: Oscar Isaac spiller rollen som Poe Dameron i "Star Wars: The Force Awakens". Foto: NTB scanpix Vis mer

Da han ble ropt opp fra scenen, ga han ifølge US Weekly kjæresten et stort kyss foran filmkameraene. 

Like etter utdeling delte regissøren også et bilde av kjæresten og den unge skuespilleren Jacob Tremblay (9) på Twitter. 

Måtte gå ned i vekt 

«Star Wars: The Force Awakens» har gjort stor sukess siden kinopremieren i desember, og filmanmeldere verden over var i ekstase over filmen. 

Fansen gledet seg stort til å se «Star Wars»-veteranene Harrison Ford (Han Solo) og Mark Hamill (Luke Skywalker) tilbake i science fiction-universet.

STAKK AV MED PRIS: Oscar Isaac vant statuett for sin rolle i serien "Show Me a Hero".  Foto: NTB scanpix
STAKK AV MED PRIS: Oscar Isaac vant statuett for sin rolle i serien "Show Me a Hero". Foto: NTB scanpix Vis mer

Carrie Fisher (59), som spilte prinsesse Leia på 1970- og 1980-tallet, er også tilbake i den ikoniske filmrollen sin i «Star Wars: The Force Awakens». Hun har tidligere røpet at jobben innebar at hun måtte gå drastisk ned i vekt.

59-åringen fortalte bladet Good Housekeeping at hun ble presset til å gå ned mer enn 15 kilo for å gjenta «Star Wars»-rollen.

- De vil ikke ansette hele meg, bare omtrent tre fjerdedeler! Ingenting forandrer seg, det er en utseende-drevet greie. Jeg er i en bransje der det eneste som teller er vekt og utseende. Det er så skakkjørt, sa filmstjernen under intervjuet.

LES OGSÅ: Stjernene strålte på den røde løperen