Oscar-frisyrene er sommerens store hårtrend

Jan Thomas vurderer filmstjernenes Oscar-hår.

SEOGHØR.NO: Filmstjernene var stylet til perfeksjon under Oscarutdelingen på søndag. Timesvis med styling og ukevis med planlegging lå bak kjendisenes vakre ytre denne kvelden. Men Kjendisstylist Jan Thomas forteller at mye av arbeidet lå i å skape et avslappet og «tilfeldig» look.

«TILFELDIG»: Jan Thomas trekker frem Cate Blanchetts tilfeldige frisyre som ikke overskygger den juvelbesatte Armani-kjolen.  Foto: Stella Pictures
«TILFELDIG»: Jan Thomas trekker frem Cate Blanchetts tilfeldige frisyre som ikke overskygger den juvelbesatte Armani-kjolen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Spesielt stjernenes hår skulle se ut som om det ikke var lagt så mye arbeid i.

- Det er faktisk ingen frisyrer på noen av damene. Trenden nå er at det skal se veldig tilfeldig ut. Det betyr ikke at du kan gå på rød løper og ikke gjøre noe med håret for det er vanskelig å se tilfeldig ut. Det er faktisk lettere å ha en frisyre eller stram hestehale, sier Jan Thomas som forteller at løst hår med saltvannsspray blir en trend denne våren og sommeren.

Se Jan Thomas vurdere Oscar-frisyrene i videoen over.

- Det skal være mye bevegelse i håret.

Håret skal komplimentere de overdådige kjolene som stjeler mye av rampelyset.

- Det kan tippe over. Det er høy glamfaktor på klærne også skal håret se tilfeldig ut. Men det må jobbes med. Hår, make-up, kropp og klær er nøye gjennomtenkt.

LES OGSÅ: Skiftet til knust glass etter Oscar-nederlaget