Oscar fører til brudd

Flere og flere lurer på om det hviler en forbannelse over den gjeve statuen ...

SKILLES: Denne uka kom nyheten om at Reese Witherspoon skal skilles fra Ryan Phillippe.  Foto: AP/Scanpix
SKILLES: Denne uka kom nyheten om at Reese Witherspoon skal skilles fra Ryan Phillippe. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BILDESPESIAL: Se hvem som er Oscar-forbannelsens ofre!

SEHER.NO: Det er ikke mange dagene siden Seher.no kunne melde at Walk The Line-stjernen og Oscar-vinneren Reese Witherspoon skal separeres fra ektemannen Ryan Phillippe.

SE VIDEOEN: Brudd for Hollywoods superpar!

Nå går ryktene om at Phillippe ikke taklet konas suksess, noe som kanskje fikk ham til å innlede et forhold med den australske skuespillerinnen Abbie Cornish.

LES OGSÅ: Var det Abbie som forårsaket bruddet?

Flere medier spekulerer i om det hviler en forbannelse over Oscar-statuen - for det skal ikke skyves under en stol at det er flere enn Reese som har opplevd at ektemannen eller kjæresten stikker kort tid etter statuen er plassert på bokhylla!

Oscar-vinnerne Hilary Swank, Halle Berry, Helen Hunt, Julia Roberts og Gwyneth Paltrow er bare noen av Hollywood-stjernene som opplever at dere respektive partnere drar sin kos etter at damenes karrierer har tatt av ...

SE HER: Her er Hollywoods verste gangstere!

Og, nå ser det ut til at vakre Nicole Kidman, som vant prisen i 2003, opplever problemer i ekteskapet. Mannen Keith Urban er for tiden på rehab, og Kidman er svært ensom ...

Kanskje er det derfor hun ikke har noe i mot å kle seg naken på film fremover ...?

Les mer om Nicoles nakne nødvendighet her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer