Oscar-festens jentefut

Han vant ingen statuett, men prisen for årets sjekking går til Orlando Bloom.

CASANOVA: Ikke stol på denne mannen, jenter! Orlando Bloom er en kvinnebedårer av rang. Foto: All Over Press
CASANOVA: Ikke stol på denne mannen, jenter! Orlando Bloom er en kvinnebedårer av rang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Mens alle andre spekulerte i hvem som ville bli årets Oscar-vinnere og hvilke designere som skulle kle dem, fant Orlando Bloom (30) på helt andre ting på årets Oscar-vorspiel.


"Pirates of the Caribbean"-sjarmøren er nemlig litt av en jentefut, og da han fikk sjansen til å kline med to jenter på samme fest, slo han til for fullt! Først fant Orlando tonen med den spanske skjønnheten Penelope Cruz.


- Orlando og Penelope spilte biljard og flørtet voldsomt. Penelope virket mer enn litt betatt, og etterpå trakk de seg tilbake i et hjørne for et par drinker - de kunne ikke holde fingrene fra hverandre, forteller en kilde til The Mirror.


Men selv om Oscar-nominerte Penelope kanskje fikk inntrykk av at festglade Orlando kun hadde øyne for henne, var sannheten en annen. Da hans spanske señorita hadde forlatt festen, fant kvinnebedåreren tonen med den 21 år gamle skuespillerinnen Jaime Winstone - datteren til den britiske skuespilleren Ray Winstone.


- De koste og strøk hverandre på armene, helt uanfektet av alle menneskene rundt dem.


Men Orlando, som nylig fikk gratis champagne for 400 000 kroner,  gjør lurt i å holde seg unna Jaime. Pappaen hennes er tidligere bokser, og vil neppe bli glad for å høre at storsjarmøren var tilbake i Penelopes armer allerede dagen etter...


OSCAR 2007: Alt om nattens show

OSCAR 2007: Alle bildene!Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer