Oscar-favoritten gjør som Mette-Marit

Stilte i sexy knallfarget Pucci-design.

PUCCI-LOVERS: Jennifer Lawrence i en sennepsgul kjole fra Pucci, på vei til Jimmy Kimmel Live torsdag denne uken. Mette-Marit brukte en liknende kreasjon, fra samme desinger, da hun gjestet sjømannskirken i Miami i 2011. Foto: All Over Press / NTB Scanpix
PUCCI-LOVERS: Jennifer Lawrence i en sennepsgul kjole fra Pucci, på vei til Jimmy Kimmel Live torsdag denne uken. Mette-Marit brukte en liknende kreasjon, fra samme desinger, da hun gjestet sjømannskirken i Miami i 2011. Foto: All Over Press / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vår norske mote-kronprinsesse Mette-Marit (39) er en svoren tilhenger av det italienske motehuset Emilio Pucci.

Men det er ikke bare de kongelige som har falt for det italienske designet.

Skuespillerne Marilyn Monroe, Audrey Hepburn og Kennedy-enke Jackie Onassis er Pucci-ikoner og har flere ganger blitt avbildet i lekre kreasjoner.
 
Italienske Emilio Pucci startet designkarrieren med å designe skiklær for skilaget på det amerikanske universitetet han studerte ved på 30-tallet, og ble etter hvert plukket opp av det amerikanske motemagasinet Harper's Bazaar.

Etter dette skjøt designkarrieren fart, med en liten nedgang på 80-tallet da Puccis sans for sterke farger ikke var spesielt attraktivt for datidens grunge-periode eller under den strenge minimalismen.

Men nå er Pucci hottere enn noen gang, blant annet takketvære Hollywoods unge skuespillere som Jennifer Lawrence (22) og vår egen Mette-Marit.

Lawrence er et hot navn på stjernehimmelen for tiden, og ble for alvor kjent da hun spilte Katniss Everdeen i fjorårets kinosuksess «The Hunger Games».

Nå høster hun knallkritikk for sin tolkning av ustabile jenta Tiffany Maxwell i filmen «Silver Linings Playbook», og har allerede fått priser nok til å pynte peisehylla.

Under Oscar-utdelingen som avholdes 24.februar, hvor vår egen «Kon-Tiki» er nominert til «årets beste utenlandske film», er 22-åringen nominert i kategorien «årets beste kvinnelige skuespiller».

Tidligere denne uken var hun gjest i talkshowet til Jimmy Kimmel (45) i Hollywood, og så lekker ut i en sennepsgul kjole fra nettopp Emilio Pucci - som er basert på et tidligere design Mette-Marit blant annet brukte da hun var besøkte sjømannskirken i Miami i 2011.

Om Jennifer Lawrence stiller i kjole fra Mette-Marits favorittdesigner Pucci under den eksklusive Oscar-festen gjenstår å se.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer