Oscar- og Idol-vinnerens familie drept

Syv år gammel nevø er fortsatt savnet.

SKUTT OG DREPT: Politiet bekrefter at de to omkomne er Jennifer Hudsons mor og bror. Foto: AP
SKUTT OG DREPT: Politiet bekrefter at de to omkomne er Jennifer Hudsons mor og bror. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Moren og broren til den Idol- og Oscar-vinnende stjernen Jennifer Hudson (27) er funnet skutt og drept i morens hjem i Chicago.

Politiet i Chicago bekrefter at ofrene er Dreamgirls-stjernens mor, Darnell Hudson Donerson (57) og Jennifers to år eldre bror, Jason S. Hudson (29).

- Vi kan bekrefte at det er en pågående etterforskning i forbindelse med drapene på Jennifer Hudsons mor Darnell Donerson og hennes bror Jason Hudson, sier stjernens talsperson Lisa Kasteler til People.

- Ingen videre kommentarer vil bli gitt og familien ber om at deres privatliv respekteres gjennom denne vanskelige tiden.

Hudsons syv år gamle nevø har vært savnet siden drapene fant sted og ble etterlyst av politiet sent fredag kveld norsk tid. Politiet har pågrepet en 27 år gammel mann som skal være mistenkt i saken, men gutten var ikke å finne hos ham.

Jennifer Hudson tok Amerika med storm og stakk av med seieren i den tredje sesongen av "American Idol". Kort tid etter fikk hun rollen som Effie White i storfilmen Dreamgirls, hvor hun spilte mot blant andre Beyoncé, Jamie Foxx og Eddie Murphy.
I februar 2007 vant hun Oscar for beste kvinnelige birolle for sin innsats i Dreamgirls. Hun har senere hatt rollen som Carries assistent i "Sex and the City: The Movie" og jobber fortsatt med musikken.

I september i år forlovet Hudson seg med kjæresten David Otunga (28).

Seher.no følger utviklingen i saken og kommer tilbake med mer.

LES OGSÅ: Hudson planlegger bryllup

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer