Osbournes' selvmordspakt

Sharon og Ozzy Osbourne har inngått en selvmordspakt...

SELVMORDSPAKT: Sharon og Ozzy Osbourne har en selvmordspakt dersom en av de skulle få en sykdom som påvirker hjernen. Foto: All Over Press
SELVMORDSPAKT: Sharon og Ozzy Osbourne har en selvmordspakt dersom en av de skulle få en sykdom som påvirker hjernen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Rockelegenden Ozzy Osbourne (59) og hans kone Sharon (54) skal ha signert en selvmordspakt, skriver Cbs4denver.com.


Årsaken til den makabre pakten skal være at Sharon ikke ønsker å gå gjennom smerten hennes far Don Arden gikk gjennom etter at han fikk fastslått sykdommen Alzheimers.

America's got Talent-dommeren hevder at hun og ektemann Ozzy kom til gjensidig enighet om selvmordspakten tidligere i år.


- Vi er 100 prosent for aktiv dødshjelp, og er derfor blitt enige om at vi drar til en aktiv dødshjelp-leilighet i Sveits hvis en av oss får en sykdom som påvirker hjernen vår. Hvis jeg eller Ozzy noensinne får Alzheimers, så hadde det vært enden på visa, da hadde vi stukket dit, skal Sharon ha uttalt.


Ifølge Sharon har barna akseptert å hjelpe foreldrene dersom noe slikt skulle forekomme.


- Vi samlet barna rundt kjøkkenbordet og fortalte dem planen vår, og de er blitt enige om å hjelpe oss. Jeg vil aldri kunne gå gjennom det min far opplevde, eller få mine barn til å gå gjennom det, sier hun.


Sharon mener også at avtalen vil spare barna, Aimee (24), Kelly (22) og Jack (21), fra smerten av å oppleve å "miste" foreldrene til en slik sykdom.


- Pakten har tatt vekk litt av frykten for hvordan vi skal dø, og er en siste kjærlighetsgave til våre barn, sier rockekonen.


LES OGSÅ: - Sharons voldelige barndom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer