Kelly og Aimee Osbourne:

Osbourne-søstrene: Ikke på talefot

Kelly Osbourne har ingen form for kontakt med søsteren, Aimee Osbourne.

SØSTRE: Kelly og Aimee Osbourne er søstre, men har ikke noe nært forhold av den grunn. Foto : Matt Baron / BEI / REX / NTB
SØSTRE: Kelly og Aimee Osbourne er søstre, men har ikke noe nært forhold av den grunn. Foto : Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Osbourne-familien er en gjeng de fleste kjenner godt til. Fra 2002 til 2005 hadde de sin egen realityserie kalt «The Osbournes», hvor seerne ble kjent med Ozzy (72), Sharon (68), Kelly (36) og Jack (35).

Familiefaren var allerede verdensstjerne fra før, på grunn av sin karriere som solomusiker og medlem av bandet Black Sabbath. Etter serien ble også resten av familien verdenskjente.

Det mange kanskje ikke vet er at Kelly og Jack også har en eldre søster, Aimee (37). Nå avslører førstnevnte at de to søstrene ikke har kontakt.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun hadde gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Flyttet ut

Mandag gjestet Kelly podkasten «Armchair Expert with Dax Shepard», og det var der hun fortalte om det ikke-eksisterende forholdet til Aimee.

- Vi snakker ikke. Vi er veldig forskjellige, hun forstår ikke meg og jeg forstår ikke henne, svarer Kelly når hun blir konfrontert med søsteren.

Også Aimee har uttalt seg om søsknene, både Kelly og Jack:

- Jeg vil ikke si det er problemfritt mellom oss, men det er aksept. Omgås vi? Nei, har hun sagt til The Independent.

I motsetning til resten av familien er Aimee en veldig privat person. Hun nektet å delta i familiens TV-serie og flyttet ut allerede som 16-åring. Dette fordi hun ble gal av at de filmet hele tiden. Det fortalte moren under «The Talk» i 2018.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hvorfor hun ikke ønsket å medvirke i serien uttalte Aimee følgende til People:

- Å være med i «The Osbournes» var noe som ikke stemte overens med hvordan jeg så for meg fremtiden min.

Mottok drapstrusler

Siste episode av realityserien ble sendt på MTV for 16 år siden, men familien har fortsatt å sikre seg spalteplass for så å si alt de har gjort. Sist ute var moren Sharon.

Realitystjernen har gjort stor suksess som fast deltaker i programmet «The Talk» siden oppstarten i 2010.

Tidligere i år var 68-åringen imidlertid i hardt vær etter at hun tok sin mangeårige venn, programleder Piers Morgan (55), i forsvar under programmet.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Det gjorde hun i en diskusjon med medprogramleder Sheryl Underwood. Morgan hadde selv nylig stått midt i stormen, blant annet fordi han sa at han ikke trodde på hertuginne Meghans (39) uttalelser i intervjuet med Oprah Winfrey.

Det var disse uttalelsene Osbourne forsvarte i beste sendetid, og i kjølvannet av TV-innslaget mottok 68-åringen så mange trusler at hun ble nødt til å hyre inn sikkerhetsvakter, skrev Page Six.

I ettertid gikk Sharon ut på Twitter og beklaget hendelsen:

«Jeg beklager på det dypeste. Jeg fikk panikk, følte meg blind, ble defensiv og lot min frykt for å bli anklaget for å være rasist, ta over. Det er få ting som sårer meg mer enn rasisme», var blant det hun skrev i den lange beklagelsen.

LES OGSÅ: Slakter gave: - Tror jeg heller vil dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer