Kelly og Aimee Osbourne:

Osbourne-søstrene: Ikke på talefot

Kelly Osbourne har ingen form for kontakt med søsteren, Aimee Osbourne.

SØSTRE: Kelly og Aimee Osbourne er søstre, men har ikke noe nært forhold av den grunn. Foto : Matt Baron / BEI / REX / NTB
SØSTRE: Kelly og Aimee Osbourne er søstre, men har ikke noe nært forhold av den grunn. Foto : Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Osbourne-familien er en gjeng de fleste kjenner godt til. Fra 2002 til 2005 hadde de sin egen realityserie kalt «The Osbournes», hvor seerne ble kjent med Ozzy (72), Sharon (68), Kelly (36) og Jack (35).

Familiefaren var allerede verdensstjerne fra før, på grunn av sin karriere som solomusiker og medlem av bandet Black Sabbath. Etter serien ble også resten av familien verdenskjente.

Det mange kanskje ikke vet er at Kelly og Jack også har en eldre søster, Aimee (37). Nå avslører førstnevnte at de to søstrene ikke har kontakt.

Flyttet ut

Mandag gjestet Kelly podkasten «Armchair Expert with Dax Shepard», og det var der hun fortalte om det ikke-eksisterende forholdet til Aimee.

- Vi snakker ikke. Vi er veldig forskjellige, hun forstår ikke meg og jeg forstår ikke henne, svarer Kelly når hun blir konfrontert med søsteren.

Også Aimee har uttalt seg om søsknene, både Kelly og Jack:

- Jeg vil ikke si det er problemfritt mellom oss, men det er aksept. Omgås vi? Nei, har hun sagt til The Independent.

I motsetning til resten av familien er Aimee en veldig privat person. Hun nektet å delta i familiens TV-serie og flyttet ut allerede som 16-åring. Dette fordi hun ble gal av at de filmet hele tiden. Det fortalte moren under «The Talk» i 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer