Osbourne-fetter har hiv

Kelly Osbourne brast i gråt da hun avslørte at et familiemedlem har hiv. Nå snakker den hiv-smittede fetteren Terry Longden ut...

FANTASTISKE?: Osbourne-familien får skryt for sin behandling av fetteren... Foto: All Over Press
FANTASTISKE?: Osbourne-familien får skryt for sin behandling av fetteren... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Men Longden avviser at han er sur på kusinen Kelly Osbourne (22) for at hun avslørte at det var hiv i familien.


- Jeg sa til henne at hun kunne si akkurat hva hun ville. Grunnen til dette var at jeg tenkte at det kunne hjelpe andre i samme situasjon, sier Terry Longden (43)  ifølge contactmusic.com.


Longdon, som oppdaget sykdommen for seks år siden, innrømmer at han fikk dårlig samvittighet da Kelly brast sammen i gråt på scenen.


- Jeg hadde ikke ventet at hun skulle begynne å gråte. Da fikk jeg dårlig samvittighet. Hun ga meg en stor klem da hun gikk av scenen, forteller han.


Terry Longdon innrømmer at han var livredd for å fortelle familien Osbourne om sykdommen, spesielt far i huset, Ozzy.


- Jeg var på turné med han på 80-tallet. Alle snakket om aids og Ozzy opplevde at flere venner døde som følge av sykdommen. Sharon derimot var det lettere å snakke med. Vi har et veldig godt forhold, så jeg gikk til henne med en gang, fortsetter han.


Han gir samtidig familien skryt for hvordan de taklet beskjeden og hvordan de har behandlet han i etterkant...


- Alle har vært helt fantastiske og støttet meg hele veien. Jeg kunne ikke hatt en bedre familie, avslutter han.


 


 


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer