TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Sharon ble senere manageren hans, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk». Foto: wenn.com
TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Sharon ble senere manageren hans, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk». Foto: wenn.comVis mer

Osbourne: - Det er ganske pinlig å snakke om

Sharon avslører omfanget av Ozzys utroskap og sexavhengighet.

SEOGHØR.NO: I mai kom nyheten om at det profilerte ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne (63) skulle skilles etter 33 års ekteskap.

Årsaken bak bruddet var at «Black Sabbath»-rockeren var utro med den 22 år yngre frisøren Michelle Pugh.

Sharon skal ha funnet ut av affæren da hun gikk gjennom Ozzys e-poster, og ble knust over oppdagelsen.

Parets datter, Kelly Osbourne (31), ble også rasende da hun fikk høre om sidespranget.

Hun gikk så langt som å dele telefonnummeret til farens elskerinne på Twitter.

Til tross for utroskapen valgte Sharon likevel å ta ektemannen tilbake.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Ozzy lider av sexavhengighet, og nå avslører Sharon omfanget av rockerens utroskap.

- All dritten som har skjedd rundt mannen min nylig, det har allerede foregått i fem år, men det er først nå folk snakker om det, forteller Sharon til Sunday Times, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKERINNE: Den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh har fått mye medieoppmerksomhet etter det ble kjent at hun var Ozzy siste sidesprang.  Foto: Broadimage
ELSKERINNE: Den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh har fått mye medieoppmerksomhet etter det ble kjent at hun var Ozzy siste sidesprang. Foto: Broadimage Vis mer

Pinlig å snakke om

Videre sier TV-stjernen at Black Sabbath-sangeren har hatt affærer med fem ulike kvinner på fem forskjellige kontinent i over seks år.

- Vi har overlevd alt fra alkohol- til narkotikaproblemer, og nå er det kvinner. Det neste er vel at han ønsker å skifte kjønn. Hvem vet? fortsetter hun.

Sharon beskriver også ektemannens elskerinne, Michelle Pugh som han skal ha hatt et forhold til i flere måneder, for en «kaninkoker», og hevder hun ikke er overrasket over at affæren endte opp med å bli intens.

- Når man har sex med en haug med kvinner, så kommer en av dem til å ønske seg noe mer etterhvert. Og det er den kvinnen som avslører deg, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015 Foto: Xposure
BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015 Foto: Xposure Vis mer

Sharon giftet seg med Ozzy i 1982 og vært manageren hans gjennom hele karrieren. Sammen har de også barna Amiee (32), Kelly (31) og Jack (30).

Trebarnsmoren avslører også at Ozzy skal behandles for sin sexavhengighet så fort bandet er ferdig med turneen i februar 2017.

- Etter Black Sabbaths turne legges han inn på en institusjon i tre måneder. Han jobber med det nå. Det er tøft fordi det påvirker hele familien.

- I tillegg er det ganske flaut å snakke om. Av en eller annen grunn er narkotika og alkohol mer akseptert, tror jeg. Det er pinlig når noen er sexavhengige. Han har endelig stått frem og innrømmet det. Det er veldig veldig tøft.

LES OGSÅ: Blac Chyna kopierer Kims nakenstunt