Osbourne: - De har forelsket seg på nytt

To måneder etter at Sharon Osbourne søkte om skilsmisse fra sin utro ektemann, skal hun ha valgt å ta ham tilbake.

PRØVER IGJEN: Sharon Osbourne skal ha valgt å gi Ozzy Osbourne en ny sjanse.  Foto: SipaUSA
PRØVER IGJEN: Sharon Osbourne skal ha valgt å gi Ozzy Osbourne en ny sjanse. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai ble det kjent at det profilerte ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne (63) skal skilles etter 33 års ekteskap.

Årsaken bak bruddet var at «Black Sabbath»-rockeren skal ha vært utro med en 22 år yngre frisør.

- Jeg trenger tid til å tenke, innrømmet Sharon på TV-programmet «The Talk» bare dager etter nyheten.

Og nå ser det ut som om reality-stjernen har funnet ut av ting. 

Ifølge UsWeekly har duoen nemlig klart å stable ekteskapet på beina igjen, avslører en familievenn til bladet.

- De har forelsket seg på nytt, sier kilden, og legger til at det er flere runder med parterapi som har reddet forholdet deres.

Saken fortsetter under bildet.

PINLIG: Sharon Osbourne klarte ikke å skjule sin misnøye da Ozzy prøve å klemme henne mens de jobbet sammen under et arrangement i Hollywood kun dager etter bruddet i mai.
PINLIG: Sharon Osbourne klarte ikke å skjule sin misnøye da Ozzy prøve å klemme henne mens de jobbet sammen under et arrangement i Hollywood kun dager etter bruddet i mai. Vis mer

- Jeg elsker faren min

Sharon skal ha funnet ut av affæren da hun gikk gjennom Ozzys e-poster, og ble knust over oppdagelsen.

Parets datter, Kelly Osbourne (31), ble også rasende da hun fikk høre om sidespranget.

Hun gikk så langt som å dele telefonnummeret til farens elskerinne på Twitter.

I meldingen skrev Kelly at alle som ville ha en billig frisyre og en het natt kunne ringe vedlagt nummer.

Men selv om Kelly har stått støtt ved sin mors side, så har hun også gjort det klart at hun er glad i faren sin og håper at de kan finne tilbake til hverandre.

- Mamma og pappa er sammen akkurat nå. Jeg kommer aldri til å bli uvenn med min far, men det betyr ikke at jeg ikke synes det han gjorde var forbanna idiotisk. Men det er mellom ham og meg. Jeg er en pappajente. Jeg elsker faren min, fortalte hun nylig, ifølge Contactmusic.com.

Nettstedet skriver videre at Ozzy er villig til å gå langt for å redde ekteskapet.

- Han vil ha tilbake familien sin. The Osbournes har vært gjennom tykt og tynt, og klart å holde sammen hele tiden tidligere. Dette er en veldig vanskelig periode for dem, delte en kilde.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG TID: Kelly har gitt sin fulle støtte til moren etter at farens utroskap ble kjent, men hun vil også alltid være glad i faren sin. Foto: Afp
VANSKELIG TID: Kelly har gitt sin fulle støtte til moren etter at farens utroskap ble kjent, men hun vil også alltid være glad i faren sin. Foto: Afp Vis mer

Like etter at Sharon avslørte at hun hadde søkt om skilsmisse, sa TV-profilen også at hun har ignorert alle medieoppslagene.

- Jeg har unnlatt å se på bilder eller å lese noe som helst. Jeg vet hva som skjer. Jeg trenger ikke å lese om det eller se bilde av det. Det blir som å strø salt i såret. Det trenger jeg ikke, fortalte hun på «The Talk» i mai, ifølge People.

Deretter innrømmet 63-åringen at hun først hadde kastet ut ektemannen fra luksushjemmet deres i Beverly Hills, men at han nå er tilbake i huset, og at hun er ute.

- Det føles riktig for helt ærlig så har jeg ingen ide om hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt. Jeg trenger tid til å tenke: «Hva er det virkelig jeg ønsker for resten av livet mitt?» For det føles som om jeg er i siste kapittel av denne boka, og jeg må tenkte nøye gjennom hva jeg vil.

LES OGSÅ: Her er Kelly Osbournes nye flamme

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer