INNE I VARMEN: Det er ingen tvil om at forholdet mellom Orlando Bloom og Katy Perry begynner å bli seriøst. Foto: Rex Features
INNE I VARMEN: Det er ingen tvil om at forholdet mellom Orlando Bloom og Katy Perry begynner å bli seriøst. Foto: Rex FeaturesVis mer

- Orlando Bloom introduserte Katy Perry for moren sin

Det virker som om Hollywood-stjernene mener alvor med sitt nye forhold.

SEOGHØR.NO: Etter at Orlando Bloom (39) og Katy Perry (31) traff hverandre under årets Golden Globe Awards i januar, har ting utviklet seg raskt mellom dem.

Det var på prisutdelingens etterfest at paret skal ha funnet tonen og flere bilder av duoen har i etterkant florert i amerikanske medier.

I slutten av februar dukket det opp bilder av dem hånd i hånd på en romantisk ferietur til eksotiske Hawaii, og kort tid etter at de kom tilbake til Los Angeles tidligere denne måneden, pakket de koffertene på nytt.

Denne gangen var det «Ringenes Herre»-stjernens hjemland England som stod for tur, og her ble popstjernen introdusert for skuespillerens familie og venner, skriver People.com.

- De fløy et privatfly fra London til en annen del av England sammen med Orlandos venner, og deretter kjørte de rundt overalt i en uke, forteller en kilde til nettstedet.

- På et tidspunkt i løpet av opplevelsesferden introduserte han henne for moren sin, Sonia.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TUR: Her mellomlander Bloom og Perry på JFK flyplass i New York, men selv om de reiste sammen gikk de hver for seg da de måtte forlate flyet. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Her mellomlander Bloom og Perry på JFK flyplass i New York, men selv om de reiste sammen gikk de hver for seg da de måtte forlate flyet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

 

Lørdag returnerte turtelduene til filmbyen igjen, men selv om duoen fløy sammen på flyene fra London til New York, og New York til Los Angeles valgte de å forlate dem separat slik at ikke fotografene skulle få bilder av dem sammen.

Neste dag tilbrakte Bloom med sønnen Flynn (5), som han har fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr (32), mens Perry koste seg med venner, ifølge kilden.

- Det virker veldig seriøst mellom Orlando og Katy. De har et gi og ta forhold, sa en annen kilde til People i begynnelsen av mars.

- Katy har aldri sett lykkeligere ut. Hun har alltid et stort smil når hun er sammen med Orlando. Han er en gentelman og forguder henne.

I februar, bare et par uker etter at de møttes, ble superparet sett sammen på en konsert Adele holdt i Los Angeles.

Den britiske avisen Daily Mail publiserte da også bilder hvor de to angivelig kysser.

- Katy Perry og Orlando Bloom droppet å late som om de bare er venner da de kysset offentlig på en konsert fredag. De ignorerte Adele på scenen og kjendisene rundt seg og sto tett mot hverandre - noe som gjorde det klart at de er et par, skrev avisen.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLØRT: I februar ble paret avslørt da de forlot Adeles konsert i Los Angeles sammen. Orlando er avbildet øverst til høyre, mens Katy er nederst til venstre.  Foto: Splash News
AVSLØRT: I februar ble paret avslørt da de forlot Adeles konsert i Los Angeles sammen. Orlando er avbildet øverst til høyre, mens Katy er nederst til venstre. Foto: Splash News Vis mer

God kontakt etter skilsmissen

«Ringenes Herre»-stjernen har sønnen Flynn sammen med den vakre supermodellen Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013.

Siden har kjekkasen har vært koblet med skjønnheter som Selena Gomez (23), Liv Tyler (38) og Margot Robbie (25) etter skilsmissen med Kerr.

Begge har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013.  Foto: Reuters
SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: Reuters Vis mer

Katy Perry på sin side har også hatt et turbulent kjærlighetsliv. Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (40).

Siden har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph, ifølge MSN.

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

ISFRONT: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne.  Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde ingen barndom