Orlando Bloom i het omfavnelse med ny modell

Filmkjekkasen klarte ikke å skjule sin begeistring for den brasilianske skjønnheten.

KYSSET: Orlando Bloom klarte ikke å holde fingrene av fatet da han var ute med sin nye modell-kapring.  Foto: NTB scanpix
KYSSET: Orlando Bloom klarte ikke å holde fingrene av fatet da han var ute med sin nye modell-kapring. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er snart to år siden «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen Orlando Bloom (38) skilte seg fra den vakre supermodellen Miranda Kerr (32).

Siden bruddet har flere kvinner vært koblet til den populære stjernen, men ingen er blitt bekreftet før nå.

Under en middag på restauranten Zooma Sushi i Malibu i California, klarte han ikke å skjule sin beundring for en smellvakker brunette.

Ifølge nettstedet Daily Mail er det den brasilianske skuespilleren og modellen Luisa Moraes (28) som er Blooms nye kapring.

- De spiste god mat, drakk noen drinker og klarte ikke å holde hendene fra hverandre, sier en kilde til nettstedet.

Den flørtende duoen var svært nære under restaurantbesøket, og forlot sammen i bilen hans etter én time.

VAKKER KAPRING: Bloom og den brasilianske skjønnheten så ut til å hygge seg sammen.  Foto: NTB scanpix
VAKKER KAPRING: Bloom og den brasilianske skjønnheten så ut til å hygge seg sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gode venner for sønnen

«Ringenes Herre»-stjernen har blant annet hatt hete flørter med skjønnheter som Selena Gomez (22), Liv Tyler (38) og Margot Robbie (25) siden skilsmissen med Kerr.

SKILTE SEG: Stjerneparet Miranda Kerr og Orlando Bloom var gift i kun tre år før de skilte seg i 2013.  Foto: NTB scanpix
SKILTE SEG: Stjerneparet Miranda Kerr og Orlando Bloom var gift i kun tre år før de skilte seg i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ekskona på sin side har vært koblet med den australske millardæren og Mariah Careys (45) nye kjæreste, James Packer (47)  og «Top Gun»-skuespilleren Tom Cruise (52).

Kerr og Bloom møtte hverandre i 2007, etter at kjekkasen fikk Kerrs telefonnummer via PR-agenten hennes.

Hun ville nemlig ikke gi ham nummeret, fordi hun den gang var i et annet kjærlighetsforhold. Året etter viste paret seg offentlig sammen for første gang.

I 2010 giftet de seg i all hemmelighet, og et halvt år etter fikk de sønnen Flynn (4).

- Jeg ønsker å ha en positiv påvirkning hos sønnen min. Det viktigste i livet mitt er Flynn. Jeg har et fantastisk forhold til moren hans, avslører han i et intervju med nettstedet Glamour.

Begge har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Nå bekrefter Paris romanseryktene