SLUTT: Det er slutt mellom Anne Hathaway og finansmannen Raffaello Follieri.  Foto: All Over Press
SLUTT: Det er slutt mellom Anne Hathaway og finansmannen Raffaello Follieri. Foto: All Over PressVis mer

Orket ikke flere skandaler

Anne Hathaway dumpet millionærkjæresten.

SEHER.NO: "The Devil Wears Prada"-stjernen Anne Hathaway (25) har dumpet sin mangeårige kjæreste, millionær og skandalemaker Raffaello Follieri (29), skriver Daily Mail.

Filmskjønnheten, som strålte på premieren av sin siste film "Get Smart" mandag kveld, skal ha endt forholdet med den italiensk-amerikanske finansmannen forrige helg.

Ifølge venner av Hathaway er årsaken til bruddet alle skandalene Follieri har vært involvert i det siste året.

I forrige uke ble det blant annet kjent at Follieris veldedighetsorganisasjon The Follieri Foundation, som skaffet vaksiner til mennesker i fattige land, var under etterforskning av the statsadvokatkontoret i New York.

Skuespillerinnen var en av styremedlemmene i veldedighetsorganisasjonen frem til i fjor, og har flere ganger blitt spurt om hennes rolle i bråket som nå rulles opp.

- Siden hun ikke lenger assosierer seg med organisasjonen, hvorfor venter folk at hun skal kjenne til alt dette? spurte hennes talsperson nylig.  

Hathaway skal ha vært bekymret for at Follieris skandaler kunne ha en negativ effekt på hennes filmkarriere, og bestemte seg derfor, etter nøye gjennomtenkning, for å ende forhold.

- Det er hjerteskjærende for henne å gjøre det slutt, og hun er knust over at det ble slik, men hun hadde egentlig ikke noe valg. Hennes skandaler var iferd med å ødelegge ryktet hennes.

Likevel er flere av Hathaways venner skeptiske til om bruddet vil vare, og frykter at stjernen vil finne tilbake til den heller tvilsomme finansmannen.

Follieri skal ha besøkt skuespillerinnen en rekke ganger under innspillingen av hennes siste film "Bride Wars", men ifølge kilder virket han svært lite interessert og ofte endte det hele med krangler mellom de to.

I tillegg skal Anne ha fått høre rykter om at Follieri flørtet med andre kvinner mens hun befant seg på filminnspilling.

- Han besøkte henne på settet kun i korte perioder. Han var veldig opphengt i sitt sosiale liv, og historier om hvordan han var ute og fløret, ofte med modeller, kom tilbake til Anne, sier en venn.

Hathaways brudd med Follieri kan bety at skuespillerinnen endelig flytter til Hollywood, etter at hun i flere år har bodd på øst-kysten for å holde seg nær sin kjære.

Hathaway knyttet også et nært bånd til kollega Steve Carell under innspillingen av "Get Smart", og venner tror hun nå ønsker å finne en mann mer lik han.

- Anne vil finne en fyr som Steve. Hadde ikke han vært gift tror jeg hun hadde datet han. Hun er en stor fan av alt hans arbeid, sier en venn.
LES OGSÅ: - Sultet seg til filmrolle