Orket ikke å være adskilt fra barna

Ricky Martin er mentor i australske The Voice, og tok med barna på jobbtur.

SEOGHØR.NO: Etter mange år med konstante rykter om hans seksualitet innrømmet Ricky Martin (41) i 2010 at han er homofil.

 I dag lever han et lykkelig familieliv med kjæresten Carlos Gonzalez Abella og sønnene Matteo og Valentino. 

Som en av verdens heteste artister på 1990-tallet, trengte Martin en forandring og i 2008 ble han alenepappa til to tvillinger som ble født ved hjelp av en surrogatmor. Han fortalte den gangen at han ikke hadde barnepike fordi han ikke ville gå glipp av noen øyeblikk med sønnene. 

- Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk. Jeg har min personlige assistent, som hjelper meg, en som passer på meg, mens jeg passer på dem. Men det er jeg som skifter bleier, forer de, bader de og legger dem om natten, sa han til People. 

Fortsatt har Ricky et svært nært bånd med sønnene, og vil helst ha dem med seg hvor enn han går. Nå er sangeren mentor i australske «The Voice», og skulle egentlig være adskilt fra sine små sjarmtroll i noen dager, men det orket ikke Martin og tok dem like godt med seg på jobb.

- Alle valg jeg tar og alt jeg gjør er basert på deres behov. Jeg ville ikke høres ut som en klisjé, men de lærer meg nye ting hver dag, sier han til magasinet The Advocat.  

Martin har også skrevet boken «Me» der han deler sine personlige erfaringer

- Da jeg ga ut boken visste jeg ikke hvordan folk ville reagere. Folk spurte om de kunne klemme meg, og sa at boken betydde mye for dem. Da jeg begynte å skrive ville jeg bare gi slipp på mye som jeg gikk og bar på.
LES OGSÅ: - Det er på tide at han kommer ut av skapet