- Orket ikke å leve i farens skygge

Sage Stallone skal ha gjort alt for å få Sylvesters respekt.

I FARENS SKYGGE: Sage Stallone skal ikke ha taklet å vokse opp i farens skygge, men ville gjøre alt for å gjøre Sylvester stolt.  Foto: Reuters
I FARENS SKYGGE: Sage Stallone skal ikke ha taklet å vokse opp i farens skygge, men ville gjøre alt for å gjøre Sylvester stolt. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag i forrige uke ble eldstesønnen til «Rocky»-skuespiller Sylvester Stallone (66) funnet død i sitt hjem i Los Angeles. Sage Stallone ble bare 36 år gammel og skal ifølge amerikanske medier ha dødd av en pilleoverdose.  

Venner av stjernen hevder at faren var hans største idol og at han de siste årene prøvde å gjøre suksess i Hollywood for å gjøre Sylvester stolt. Han skal ha blitt knust da faren kuttet ut kontakten med ham og skal ha tydd til trøstespising og piller for å takle avvisningen.

- Sage var ikke i god helse og jeg tror han kjente presset. Han ville gjøre faren stolt og følte han måtte levere. Det var en enorm skygge å vokse opp i, sier en av stjernens kamerat Steve Wozniak til The Sun. 

Oppveksten skal til tider ha vært svært ensom.

- Han levde veldig privat og beskyttet og han kunne tilbringe flere uker alene.


36-åringen skal ha bodd som en eremitt i huset sitt i Hollywood, som ifølge venner så ut som en svinesti. Han skal også ha hatt en rekke uvanlige vaner.

- Han sto opp tre om natten og la seg igjen fire timer senere. Han drakk opptil ti flasker brus om dagen og røyket to eller tre pakker sigaretter daglig. I tillegg tok han piller. Han hadde alle tegnene på en depresjon.


Flere enorme glass med piller ble funnet i Sages hus og politiet tror ifølge amerikanske medier at han livnærte seg som dopselger.


Etterforskerne venter nå på resultatet av obduksjonen. Sylvester Stallone skal være knust over dødsfallet og har ansatt en egen privatetterforsker for å finne ut hvorfor Sage døde så plutselig.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trakk fem tenner før sin død  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer