Orker ikke sex etter «Isdans»

- Jeg har ikke energien til det.

<strong>POPULÆR PÅ ISEN:</strong> Den kvinnelige såpestjernen Jorgie Porter gjør for tiden stor suksess i den britiske versjonen av «Isdans», men innsatsen har gjort store utslag på privatlivet med kjæresten. Foto: ITV
POPULÆR PÅ ISEN: Den kvinnelige såpestjernen Jorgie Porter gjør for tiden stor suksess i den britiske versjonen av «Isdans», men innsatsen har gjort store utslag på privatlivet med kjæresten. Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den brititske TV-stjernen Jorgie Porter - kjent fra såpeserien «Hollyoaks» - gjør for tiden suksess i den britiske versjonen av TV-programmet «Isdans», hvor kjente personer tester kunstløpsferdighetene sine.

Men en person kan nok styre sin begeistring for Porters sukess på isen, nemlig hennes kjæreste og «Hollyoaks»-kollega James Atherton.

Til avisen The Sun avslører nemlig Porter at hun ikke gjøre annet enn å sove i senga, etter lange dager med trening og innspilling.

- Vi er helt utslitte etter et show, så det blir ikke noe sex. Jeg har ikke energien til det.

Ifølge Porter har imidlertid tatt Atherton tatt det ufrivillige sølibatet med et smil, og at de begge gleder seg over effekten den harde treningen har hatt på hennes kropp.

- Jeg har fått mye strammere rumpe og lårene mine er blitt mye fastere, sier en tydelig fornøyd Porter til The Sun.

TV 2 lagde i 2007 en norsk versjon av «Isdans». Det endte med seier til motorsyklisten Pål Anders Ullevålseter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Simulerte sex i «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer