Orker ikke returnere til hjemmet hvor kona døde

Peaches Geldofs enkemann er knust etter konas bortgang.

I SORG: Peaches Geldofs enkemann Thomas Cohen er knust etter at kona gikk bort i forrige uke. Hun ble bare 25 år, og etterlater seg to små barn. Foto: FameFlynet
I SORG: Peaches Geldofs enkemann Thomas Cohen er knust etter at kona gikk bort i forrige uke. Hun ble bare 25 år, og etterlater seg to små barn. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag forrige uke kom sjokknyheten om at kjendisdatteren Peaches Geldof hadde blitt funnet død i sitt eget hjem utenfor London. Hun ble bare 25 år.

Bob Geldofs datter etterlater seg ektemannen Thomas Cohen (23) og deres to små sønner Astala (2) og Phaedra (1).

Ifølge HelloMagazine er enkemannen så knust at han ikke orker å flytte tilbake til deres felles hjem.

- Tom er helt fra seg av sorg, og holder rett og slett ikke ut tanken på å skulle dra tilbake til huset. Han og sønnene har bodd hos hans foreldre siden det tragiske dødsfallet, og han ønsker ikke å returnere hjem. I alle fall ikke på en god stund, sier en kilde nær 23-åringen til nettstedet.

Tobarnsmoren, som postet et foto av seg selv og sin avdøde mor Paula Yates dagen før dødsfallet, ble funnet død med yngstesønnen ved sin side.

- Vi håper Phaedra er så ung at han ikke skjønte hva som skjedde. Men det viktigste er at han er uskadd. Thomas er knust over at han ikke var der, men det kunne ikke ha blitt unngått, fortalte en familiekilde til The Sun før helgen.

Det er foreløpig ukjent hva 25-åringen døde av, og ifølge BBC er resultatene av obduksjonsrapporten som kom i forrige uke ufullstendige, og det er ikke kommet fram opplysninger om at det skal ha blitt funnet narkotiske stoffer i forbindelse med dødsfallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer