Orker ikke returnere til hjemmet hvor kona døde

Peaches Geldofs enkemann er knust etter konas bortgang.

I SORG: Peaches Geldofs enkemann Thomas Cohen er knust etter at kona gikk bort i forrige uke. Hun ble bare 25 år, og etterlater seg to små barn. Foto: FameFlynet
I SORG: Peaches Geldofs enkemann Thomas Cohen er knust etter at kona gikk bort i forrige uke. Hun ble bare 25 år, og etterlater seg to små barn. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag forrige uke kom sjokknyheten om at kjendisdatteren Peaches Geldof hadde blitt funnet død i sitt eget hjem utenfor London. Hun ble bare 25 år.

Bob Geldofs datter etterlater seg ektemannen Thomas Cohen (23) og deres to små sønner Astala (2) og Phaedra (1).

Ifølge HelloMagazine er enkemannen så knust at han ikke orker å flytte tilbake til deres felles hjem.

- Tom er helt fra seg av sorg, og holder rett og slett ikke ut tanken på å skulle dra tilbake til huset. Han og sønnene har bodd hos hans foreldre siden det tragiske dødsfallet, og han ønsker ikke å returnere hjem. I alle fall ikke på en god stund, sier en kilde nær 23-åringen til nettstedet.

FAMILIEIDYLL: Dette bilde la Peaches Geldof ut av ektemannen og eldstesønnen Astala i 2012. Nå sitter han igjen med ansvaret for to små barn, etter at kona gikk bort i begynnelsen av april. Foto: Stella Pictures / Twitter
FAMILIEIDYLL: Dette bilde la Peaches Geldof ut av ektemannen og eldstesønnen Astala i 2012. Nå sitter han igjen med ansvaret for to små barn, etter at kona gikk bort i begynnelsen av april. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer

Tobarnsmoren, som postet et foto av seg selv og sin avdøde mor Paula Yates dagen før dødsfallet, ble funnet død med yngstesønnen ved sin side.

- Vi håper Phaedra er så ung at han ikke skjønte hva som skjedde. Men det viktigste er at han er uskadd. Thomas er knust over at han ikke var der, men det kunne ikke ha blitt unngått, fortalte en familiekilde til The Sun før helgen.

Det er foreløpig ukjent hva 25-åringen døde av, og ifølge BBC er resultatene av obduksjonsrapporten som kom i forrige uke ufullstendige, og det er ikke kommet fram opplysninger om at det skal ha blitt funnet narkotiske stoffer i forbindelse med dødsfallet.

Peaches har tidligere slitt med både spiseforstyrrelser og narkotikamisbruk.

I en pressemelding skrev Thomas Cohen følgende om sin kone, kort tid etter at dødsfallet ble kjent:

«Min elskede kone Peaches ble beundret av både meg selv og hennes to sønner Astala og Phaedra. Jeg skal oppdra dem med henne i hjertene deres hver eneste dag. Vi kommer til å elske henne for alltid».

 

Paret giftet seg høsten 2012 i den samme kirken som hennes foreldre hadde giftet seg 26 år tidligere. Hennes avdøde mor er også begravet fra Davington kirke, og det spekuleres nå i om Peaches også skal gravlegges fra denne kirken.

LES OGSÅ: - Det tok fem år før hun sørget over moren

 

 

 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer