Honey Boo Boo og Mama June:

– Orker ikke prate om mamma

Honey Boo Boo åpner seg opp om det turbulente forholdet til moren Mama June.

DÅRLIG FORHOLD: Honey Boo Boo foreller ærlig om det vanskelige forholdet til moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB.
DÅRLIG FORHOLD: Honey Boo Boo foreller ærlig om det vanskelige forholdet til moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alana «Honey Boo Boo» Thompson (16), og June «Mama June» Shannon (42) ble en kjent fjes for mange etter deltakelsen i tv-serien «Toddlers & Tiaras».

Etter mye oppmerksomhet fikk de sitt eget realityprogram, «Here Comes Honey Boo Boo», i 2012. Etter fire sesonger var suksessen over, og det tilsynelatende perfekte familiebildet slo sprekker.

TUNGT: Artist Sondre Justad måtte stoppe opp et øyeblikk da han framførte en av sine låter i Oslo domkirke. Video: NRK. Vis mer

Nå åpner Thompson seg opp om det turbulente forholdet til moren, skriver ET.

Honey Boo Boo snakket om forholdet til moren i et eksklusivt klipp fra den nye serien «Mama June: Road to Redemption».

I klippet får hun besøk av psykologen Dr. Ish. Til han åpner hun seg opp om hvordan moren aldri dukker opp på viktige ting i livet hennes, og at hun ikke engang vet om hun vil invitere henne til avslutningsseremonien på skolen.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

– Man får alltid forhåpninger om at hun skal dukke opp, forhåpningene mine går alltid opp. Jeg skal snart uteksamineres, bør jeg i det hele tatt invitere henne, for liksom, kommer hun i det hele tatt til å komme?

Thompson er tydelig irritert over at søsteren Lauryn «Pumpkin» Efird (22) inviterte psykologen hjem til dem for å prate om Mama June.

KYSSET: Fyrsteparet overrasket på norgesbesøk. Vis mer

– Jeg orker egentlig ikke prate mer om mamma. Jeg er i en alderen hvor jeg ikke vil sitte der og bare «Åh, jeg skulle bare ønske at mamma kunne komme hjem».

Mama June mistet nylig foreldreretten for datteren, og det har mildt sagt stormet rundt henne i etterkant av serien-suksessen, blant annet for sitt narkotikamisbruk.

I tillegg giftet hun seg nylig med Justin Stroud, etter å ha datet i fem måneder.

I et intervju med ET i mai, forteller Mama June på sin side at hun tror krangelen handler om alderen til datteren.

– Hun er en tenåring og tenåringer er sånn. Det er den beste måten jeg kan si det på. Alana vet at døren alltid er åpen, og hun vet at jeg alltid har vært her.

LES OGSÅ: I sorg: - Sønnen min ble drept.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer