Kim Kardashian:

- Orker ikke mer

Superstjernen har fått nok.

LEI: Kim Kardashian har sett seg lei av eksmannen Kanye Wests uttalelser. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB
LEI: Kim Kardashian har sett seg lei av eksmannen Kanye Wests uttalelser. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I februar i fjor ble det kjent at et av Hollywoods største stjernepar, Kim Kardashian (41) og Kanye West (45), skulle skilles etter nesten syv år som ektefeller. Den gang ble det sagt at de ønsket delt omsorg for deres fire felles barn - North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

Selv om duoen gikk hver til sitt har det på ingen måter vært stille rundt dem og deres relasjon i etterkant. Kanye har flere ganger gått hardt ut mot både ekskonas familie og hennes tidligere kjæreste, Pete Davidson (28).

I den nyeste episoden av Kardashian-klanens realityserie er eksmannens anklagelser om at hun hindrer ham i å se barna nok en gang et tema. Kanye hadde nemlig gått ut offentlig og hevdet at Kim og familien ikke lot han treffe eldstedatteren.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Dette er manipulering

Under en middag med søstrene Khloé Kardashian (37) og Kendall Jenner (26) i den ferskeste «Kardashian»-episoden innrømmer 41-åringen at situasjonen med eksmannen tærer på.

- I dag er jeg helt utslitt. Kanye postet «jeg får ikke se barna», men jeg er sånn «du var her i morges. Slutt med det der». Jeg orker ikke mer.

Kim legger til at hun ønsker å holde de private konfliktene unna offentligheten, noe eksmannen ikke ser ut til å bry seg om, siden han gledelig deler det med resten av verden.

- Dette er manipulering. Alt dette er bare den fortellingen alle ønsker å tro, mener Khloé, og fleiper videre om at de bør forberede seg til julefeiringen og hva som kan komme av anklagelser da.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Nå er det nok

Tidligere denne måneden så også sistnevnte seg lei av ekssvogerens uttalelser om storesøsteren.

I et innlegg på Instagram delte nemlig Yeezy-designeren åpent om kritikken han hadde mottatt den siste tiden etter han brukte en genser med teksten «White Lives Matter» under motefremvisningen for sitt eget klesmerke.

«For hele publikumet som er så opprørt over genseren min, hvor var du da jeg ikke kunne se barna mine», var blant det han skrev.

Uttalelsene falt ikke i god jord hos Good American-gründeren, som gikk hardt ut mot rapperen.

«Ye, Jeg elsker deg. Jeg vil ikke gjøre dette på sosiale medier, men du fortsetter å ta det hit», skrev realitystjernen under innlegget, ifølge blant annet Page Six.

DELER: Vi tok en prat med influenser Sophie Elise under feiringen av Petter Stordalen sitt nyåpnede hotell Sommerro. Video: Luna Lea. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

Hun kritiserte også rapperen for å ha tatt opp «bursdagsfortellingen» igjen, etter å ha gjentatt sin tidligere påstand om at han ikke var invitert i datteren Chicagos januarfest.

«Nå er det nok. Vi vet alle sannheten, og etter min mening er alle lei av den. Du vet nøyaktig hvor barna dine er til enhver tid, og det var du som ville ha separate bursdager», skrev hun videre.

LES OGSÅ: I tårer: - En misforståelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer