Kim Kardashian:

- Orker ikke mer

Superstjernen har fått nok.

LEI: Kim Kardashian har sett seg lei av eksmannen Kanye Wests uttalelser. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB
LEI: Kim Kardashian har sett seg lei av eksmannen Kanye Wests uttalelser. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I februar i fjor ble det kjent at et av Hollywoods største stjernepar, Kim Kardashian (41) og Kanye West (45), skulle skilles etter nesten syv år som ektefeller. Den gang ble det sagt at de ønsket delt omsorg for deres fire felles barn - North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

Selv om duoen gikk hver til sitt har det på ingen måter vært stille rundt dem og deres relasjon i etterkant. Kanye har flere ganger gått hardt ut mot både ekskonas familie og hennes tidligere kjæreste, Pete Davidson (28).

I den nyeste episoden av Kardashian-klanens realityserie er eksmannens anklagelser om at hun hindrer ham i å se barna nok en gang et tema. Kanye hadde nemlig gått ut offentlig og hevdet at Kim og familien ikke lot han treffe eldstedatteren.

- Dette er manipulering

Under en middag med søstrene Khloé Kardashian (37) og Kendall Jenner (26) i den ferskeste «Kardashian»-episoden innrømmer 41-åringen at situasjonen med eksmannen tærer på.

- I dag er jeg helt utslitt. Kanye postet «jeg får ikke se barna», men jeg er sånn «du var her i morges. Slutt med det der». Jeg orker ikke mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.