- GÅR UTOVER FAMILIEN: Camilla Fors hevder hun vurderer anmeldelse av flere av de som har skrevet på bloggen hennes, fordi det har gått innpå hennes nærmeste familie. Foto: froken.no
- GÅR UTOVER FAMILIEN: Camilla Fors hevder hun vurderer anmeldelse av flere av de som har skrevet på bloggen hennes, fordi det har gått innpå hennes nærmeste familie. Foto: froken.noVis mer

- Orker ikke mer mobbing

Nå vil Charterfeber-Camilla anmelde nett-hetserne.

SEHER.NO: Trafikken på "Charterfeber"-deltager og glamourmodell Camilla Fors' personlige blogg  (ekstern lenke) har skutt i været etter at hun debuterte i det populære TV3-programmet.

Men ikke alle besøkene har vært like velkomne.

Flere kommentarer har vært så nedsettende at Camilla (17) nå vil anmelde hetserne hvis de ikke gir seg.

Nå tar hun affære etter at blant annet hennes mor reagerte på oppslagene.

- Det er spesielt ei som kaller seg "Lise" som gir inntrykk av at hun kjenner meg og sprer dritt. Jeg tar meg vanligvis ikke nær av sånt, men når familien min sier til meg at det blir for mye, må jeg prøve å gjøre noe, sier hun til Seher.no.

"å du så jo ut som en mann på dette bildet!dårlig redigering også.å du har poser under øynene ass.for ikke å snakke om kinnene dine som buler inn.tatt for mye dop eller?", er en av kommentarene bloggeren har skrevet som kommentar på en av Camillas artikler.

I tillegg hevder "Lise" at Camilla lyver når hun sier at det ikke finnes nakenbilder av henne.

Men Fors - som også er en av semifinalistene i årets "Frøken Norge"-konkurranse - står på sitt.

- Hun har bare grepet tak ting jeg tidligere har skrevet om på bloggen, og later derfor som om hun vet mye om meg. Hun mente også at et av bikinibildene som jeg har lagt ut på bloggen min er et "nakenbilde", men det er det jo "Frøken Norge" som selv har tatt, sier hun til Seher.no.

Tidligere denne måneden avslørte Camilla at hun også har blitt redd for å ta telefonen, på grunn av mange slibrige oppringninger etter "Charterfeber"-premieren.

Nå registrerer Camilla ip-adressene til alle som skriver på siden hennes, for å kunne spore opp de verste hetserne ved en eventuell anmeldelse.

- Jeg vet ikke hvor lett det er å få stoppet det, men dersom jeg får vite hvem det er, så vil de kanskje gi seg. Jeg tror ikke folk hadde turt å si det samme til meg om de hadde møtt meg på gata.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se "Frøken Norge"-semifinalistenes personlige videoer!
SE VIDEO MED FORS HER:


[obj:media:7478]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.