Orker ikke mer drama

Nå vil «Going the Distance»-stjernen finne seg en avslappet fyr - som holder sitt ord.

AVSLAPPET FORHOLD: Ettersom Drew Barrymore har blitt eldre, trakter hun ikke lenger etter det hun selv kaller «gal kjærlighet». Nå vil hun ha det rolig. Foto: All Over Press
AVSLAPPET FORHOLD: Ettersom Drew Barrymore har blitt eldre, trakter hun ikke lenger etter det hun selv kaller «gal kjærlighet». Nå vil hun ha det rolig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Drew Barrymore (35) har roet seg ned på sine eldre dager, og ønsker ikke lenger å være involvert i forhold fylt av drama.

«Going the Distance»-skuespilleren - som nylig skal ha gjort det slutt med sin skuespillerkollega Justin Long - pleide å bli vilt forelsket, men nå tiltrekkes hun mer av avslappede forhold.

- Da du var ung, ønsket du bare å være forelsket. Jeg kaller det «gal kjærlighet», fordi du bare vil ha det gøy, og du tenker ikke på fremtiden eller barn. Du vil bare ha det moro, sier Barrymore til ContactMusic.

Men ettersom 35-åringen blir eldre, setter hun mer og mer pris på å ha det rolig.

- Når du blir eldre, og til og med hvis du ser bort i fra det å få barn, tenker du, «Gud, jeg liker det virkelig når ting er rolig», sier Drew.

Den blonde skuespillerinnen avslører også at hun blir tiltrukket av de som holder sitt ord, og som ikke lyver til henne.

- De som sier de skal gjøre noe, og gjør det, blir jeg virkelig, virkelig tiltrukket av. Både i mitt privatliv og i arbeidslivet.


Barrymore og Long var kjærester først mellom 2007 og 2008, før de altså igjen ble gjenforent under innspillingen av «Going the distance» i juni 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Jeg ønsket å rive fjeset av denne dama