FÅTT NOK: Sienna Miller har fått nok av britiske mediers konstante harselering og flytter nå til USA. Foto: All Over Press
FÅTT NOK: Sienna Miller har fått nok av britiske mediers konstante harselering og flytter nå til USA. Foto: All Over PressVis mer

Orker ikke mer av pressen

Sienna Miller flykter fra hjemlandet...

SEHER.NO: Filmskjønnhet Sienna Miller (26) har fått nok av de siste månedenes medieharselering i sitt hjemland England.

Etter at forholdet til den gifte "Brothers & Sisters"-stjernen Balthazar Getty (33) ble kjent tidligere i sommer, har det stormet som verst rundt skuespillerinnen. Og britiske medier har fremstilt henne som halt fra hore til ekteskapsknuser.

Det hele toppet seg da britiske tabloider publiserte toppløsbilder av henne og elskeren på ferie utenfor kysten av Italia i juli, noe som førte til at taggere sprayet ordet "hore" på veggen utenfor hjemmet hennes i London.

Ifølge Siennas stemor, Kelly Hoppen, har 26-åringen nå bestemt seg for å flytte fra England og britiske mediers søkelys, skriver Female First.  

- Det er kvalmende at hun ikke kan bo i sitt eget land. Nå må hun forlagte landet for å komme seg videren med livet. Hun kan ikke bo her nå. Hvorfor er det slik at når en mann forlater sin kone, så er det den nye kvinnen som får all dritten? spør Hoppen.

Likevel insisterer stemoren på at Sienna ikke lar de negative historiene gå innpå seg for mye.
- Vi forsøker å la være å lese avisene. Og hun klarer seg faktisk fint, hun klarer seg fantastisk. Men vi har bare lest èn positiv artikkel om henne noensinne, sier Hoppen.

Miller skal ifølge andre kilder nylig ha vært på husjakt med Getty i California, blant annet ryktes det at hun ønsker å bosette seg i LA

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Se, hun har elskerens klokke!