PAPPA-JENTE: Amys mor, Janis, orker ikke lenger løpe rundt og passe på Amy, slik hennes far Mitch gjør.  Foto: All Over Press
PAPPA-JENTE: Amys mor, Janis, orker ikke lenger løpe rundt og passe på Amy, slik hennes far Mitch gjør. Foto: All Over PressVis mer

Orker ikke mer av datteren

Amy Winehouses mor sliter med multipple sklerose.

SEHER.NO: Skandalepopstjernen Amy Winehouses (24) mor Janis (53) har nå blitt tvunget til å ta en pause fra datterens narkoproblemer, da disse har påvirket hennes egen mentale og fysiske helse, skriver Cbs4denver.com.

Moren til Amy fikk nylig diagnosert muskelsykdommen multipple sklerose, og innrømmer at stresset med å måtte passe på datteren har gjort sykdommen verre.

Popstjernen sjekket inn på en avrusningsklinikk tidligere i vinter, etter at en video som viste henne mens hun røkte og sniffe narkotiske stoffer ble offentliggjort på The Suns nettsider.

I tillegg til diverse psykiatere og psykologer er det Amys far Mitch og hennes mor Janis som har hjulpet henne i den tunge tiden.

Men moren hevder nå at hun ikke lenger makter å holde styr på datteren, og skal ha bestemt seg for å holde seg unna henne for sin egen helses skyld.

- Fysisk så klarer jeg ikke håndtere all den "løpingen rundt" som Mitch holder på med for å holde henne ute av trøbbel. Jeg hadde et tilbakefall nylig, og jeg har virkelig ikke lyst til å oppleve et til, sier Janis.

Og at Amy fortsatt er "ute av kontroll" virket enda tydeligere torsdag i forrige uke, da hun var på vei for å besøke ektemannen i fengsel.

Popstjernen hadde på seg en kortermet t-skjorte og viste frem utallige store arr oppover den ene armen.

Det har lenge vært fryktet at popstjernen har begynt å skade seg selv, og ifølge faren Mitch er ikke Amy like mottagelig for behandling og hjelp som de hadde håpet.

- Jeg så arrene og sa til henne at armen ikke akkurat så bra ut. Men hun svarte meg bare ved å si at "det er ingenting". Hun er ikke så mottagelig som vi håpet. En smertefull situasjon som gjør meg urolig, forteller han til News of the World.

LES OGSÅ: - Skader Amy seg selv?