Ørjasæter i lesbekrangel

Nekter å bli med å se på lesbiske damer.

VIL IKKe PÅ BYEN MED BLIKK: - Jeg kjenner mye hyggeligere lesbiske damer jeg ville gått på byen med, sier Elin Ørjasæter. Her sammen med Luksuisfellen-medprogramleder Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV3
VIL IKKe PÅ BYEN MED BLIKK: - Jeg kjenner mye hyggeligere lesbiske damer jeg ville gått på byen med, sier Elin Ørjasæter. Her sammen med Luksuisfellen-medprogramleder Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den kjente kommentatoren og rikssynseren Elin Ørjasæter har havnet i en bitter krangel homomagasinet Blikk.

49-åringen mener seg fremstilt som en fossil uten homopeiling i et intervju i bladet, skriver Dagbladet.

- Føler meg som en statist i et rigg: Slem heterodame møter intelligent og sympatisk lesbe, sier hun til avisen.

En uttalelse i Blikk-intervjuet hvor hun uttdyper en tidligere uttalelse ved å vise til at  lesber tradisjonelt har vært mindre opptatt av utseendet har vist seg spesielt kontroversielt.

Blikk-redaktør Erna Bøyum mener Ørjasæters syn på lesbiske er 80-talls. Hun sier hun er overrasket over at hun nå er så sår over fremstillingen i bladet, og ber henne med på damestedet So.

- Så kan hun kikke på damene og se hvordan de ser ut, mener Bøyum.

Det vil ikke Elin Ørjasæter være med på.

- Byturen kan de se langt etter. Jeg kjenner mye hyggeligere lesbiske damer jeg ville gått på byen med, sier hun til Dagbladet.

Forøvrig viser Elin Ørjasæter til meldingene sine på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er vel mildt lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer