Ørjan Burøe rundlurer kona med skjult kamera

Marna Haugen klarte ikke å holde latteren tilbake da hun så hva ektemannen hadde pakket inn... Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ørjan Burøe (39) er en av landets mest kjente komikere, men det er ikke bare på scenen han elsker å vise sin humoristiske side.

I anledning et nøye planlagt reklamestunt bestemte komikeren seg for å fleipe med sin kone Marna Haugen (33) på restauranten ORO i Oslo, mens det hele ble filmet av skjulte kamera.

- For to dager siden er det tretten år siden vi møtte hverandre. 

- Jeg har vært så dårlig til å kjøpe smågaver til deg i det siste, sier han og drar frem en pakke til en overrumplet Marna.

Men innholdet i pakken er neppe det hun forventet...

Se hele videoen øverst i artikkelen!

Både Ørjan og Marna er for tiden med i kampen om å bli kåret til «årets blogger» under Se og Hørs kjendisgalla 23. november.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE BLOGGERE: Både Marna Haugen og Ørjan Burøe er blant de nominerte til prisen «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla 23. november.
POPULÆRE BLOGGERE: Både Marna Haugen og Ørjan Burøe er blant de nominerte til prisen «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla 23. november. Vis mer

Vinneren stemmes frem av leserne til Seoghør.no.

Se alle de nominerte og stem på din favoritt her!

Til Seoghør.no legger ikke Ørjan skjul på hvor stort han synes det er å bli nominert.

- Jeg har fått enormt mange positive tilbakemeldinger fra hele landet. Alt fra kommentarer i kommentarfeltet, til private mail og klemmer på gaten. Det er mange fine mennesker der ute. Ekstra stas er det når store staute karer kommer og takker meg, sier han.

Les Ørjans blogg her

Han innrømmer at han også ofte leser bloggen til sin kone, som også er kjent under navnet «Komikerfrue».

- Det blir til at jeg ofte leser kona mi sin blogg. Jeg er mye ute på reise så da er det lett å sjekke «temperaturen» hjemme via bloggen hennes, forklarer han.

LES OGSÅ: - Store staute karer kommer og takker meg

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer