«Senkveld»

Ordknapp hilsen: - En vemodig dag

Thomas Numme og Harald Rønneberg ønsker «Senkveld»-redaksjonen lykke til videre.

HILSEN: Thomas Numme og Harald Rønneberg uttaler seg om TV 2-programmets slutt. Her med Stian Blipp og Helene Olafsen. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
HILSEN: Thomas Numme og Harald Rønneberg uttaler seg om TV 2-programmets slutt. Her med Stian Blipp og Helene Olafsen. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 20 år er det slutt for «Senkveld», offentliggjorde TV 2 i dag. Siste program blir sendt fredag 21. mai. Bare seks sendinger gjenstår.

TV 2 begrunner «Senkveld»-vrakingen med at de er i gang med å fornye kanalens innhold. Programredaktør Kathrine Haldorsen forteller til Se og Hør at de i den sammenheng er kommet frem til at de ikke kommer til å fortsette med talkshow-formatet.

Gjort en strålende jobb

TV-profilene Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» fra 2003 til 2018, og har nytt stor suksess med konseptet.

Overfor Se og Hør sender de en ordknapp og samlet hilsen til arvtakerne Helene Olafsen og Stian Blipp og resten av «Senkveld»-redaksjonen.

TIDLIGERE SENKVELD-DUO: Thomas Numme og Harald Rønneberg ledet «Senkveld» i en årrekke før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
TIDLIGERE SENKVELD-DUO: Thomas Numme og Harald Rønneberg ledet «Senkveld» i en årrekke før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Vis mer

- Det er klart det er en vemodig dag for oss som elsker talkshow - men Helene og Stian har gjort en strålende jobb de siste tre årene. Nå ønsker vi dem og hele redaksjonen masse lykke til - og så må de nyte de siste ukene. Og så gleder vi oss til å se dem på skjermen igjen senere, skriver de.

Varslet slutt

I februar ble det kjent at programleder Stian Blipp (30) skulle slutte i programmet. På det tidspunktet var det ikke kjent hva som skulle skje med programmet videre.

Blipp tror valget har bidratt til å fremskynde prosessen om å legge ned programmet.

NAKENYOGA: I en episode av «Senkveld» er Harald Rønneberg gjest, og da får vi et gjensyn fra da han var med på nakenyoga. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg tror ikke at det er den direkte grunnen, men at det var en påvirkende faktor og noe som framskyndet den prosessen. Selv om det ikke er noe kjekt å ha den rollen, forteller han til Se og Hør.

- Vi fikk vite det mellom ni og halv ti i morges. Det kommer jo overraskende på, men likevel var det et potensielt utfall som vi bakerst i hodet både var litt redd for og forventet, sier Blipp.

- Har du tenkt at det går den veien?

- Jeg har ikke tenkt at det skulle gå den veien, men når jeg har tenkt tilbake på beslutningen om å slutte, så var det en av mange mine våkenetter at dette kunne skje, innrømmer han.

LES OGSÅ: Dette sier han nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer