HAR TILGITT: Elin Nordegren har lagt den vonde tiden bak seg, og samarbeider nå med eksmannen Tiger Woods om oppdragelsen av deres to barn.
HAR TILGITT: Elin Nordegren har lagt den vonde tiden bak seg, og samarbeider nå med eksmannen Tiger Woods om oppdragelsen av deres to barn.Vis mer

- Ordet svik er ikke sterkt nok

Fem år etter utroskapsskandalen snakker endelig Elin Nordegren ut om all smerten Tiger Woods påførte henne.

SEOGHØR.NO: I desember 2009 raste hele livet til svenske Elin Nordegren (34) i grus da det ble kjent at ektemannen og golfproffen Tiger Woods (38) hadde vært utro mot henne med en rekke kvinner.

Woods skal ha innrømmet å ha hatt sex med 120 damer og det grove overtrampet endte i skilsmisse i august 2010.

For første gang siden bruddet åpner Elin seg nå til bladet People om den svært vanskelige tiden.

- Ordet svik er ikke sterkt nok, sier hun i intervjuet, ifølge Daily Mail.

Men nesten fem år etter at skandalen ble brettet ut i media, hevder den tidligere modellen at hun har klart å tilgi eksmannen for all smerten han påførte henne.

- Jeg har kommet meg videre og er på et bra sted i livet nå. Mitt forhold til Tiger konsenterer seg om barna våre, noe vi klarer veldig bra. Jeg er utrolig glad for at det er slik. Han er en fantastisk far, skryter hun generøst.

Paret, som har datteren Sam (6) og sønnen Charlie (5) sammen, har begge i dag funnet lykken på nytt.

De siste 15 månedene har Woods vært sammen med alpinisten Lindsay Vonn (29), og også om eksmannens nye kjærlighet viser Nordegren storsinn.

NYTT HJEM: Elin Nordegrens nye hjem i Palm Beach i Florida nærmer seg ferdig etter nesten tre års arbeid.  Foto: Splash News/ All Over Press
NYTT HJEM: Elin Nordegrens nye hjem i Palm Beach i Florida nærmer seg ferdig etter nesten tre års arbeid. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jeg er glad på Tigers vegne, og for at det er noen andre som elsker barna mine.Selv har Elin vært sammen med milliardæren Chris Cline (55) i over ett år, og hun utelukker ikke å bli mor igjen.

- Jeg tror jeg har lyst på flere barn, men jeg har allerede en gutt og en jente  og kan egentlig ikke ønske meg noe mer. Det er topp hvis det skjer, men helt i orden hvis det ikke skjer heller, sier hun til People.

LES OGSÅ: - Mamma fikk slag da hun fødte meg