Therese Charlotte Margrethe Nielsen om Tuva Willassens bortgang:

- Ord blir fattige

Deler rørende ord til sin avdøde venninne.

MINNEORD: Therese Charlotte Margrethe Nielsen deler rørende ord om den avdøde venninnen Tuva Willassen. Foto: Privat
MINNEORD: Therese Charlotte Margrethe Nielsen deler rørende ord om den avdøde venninnen Tuva Willassen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag ble det kjent at en norsk turist har omkommet i en drukningsulykke i Tyrkia. Avisen Nordlys skrev at det var en kvinne fra Tromsø, som ifølge tyrkiske medier skal ha blitt funnet av forbipasserende på stranden.

Senere bekreftet familien overfor Se og Hør at det var influenser og tidligere blogger Tuva Willassen som omkom. Hun ble bare 28 år.

Willassen var en av landets største bloggere på midten av 2000-tallet, da under navnet «Tuvaw», og i timene etter har flere tidligere bloggkollegaer og venninner delt rørende minneord.

Blant disse er Therese Charlotte Margrethe Nielsen, bedre kjent som TCMN, som torsdag ettermiddag deler et lengre innlegg på Instagram.

«Vår alles kjære Tuvamor, måtte du hvile i fred», innleder hun innlegget, som er delt sammen med en rekke bilder av de to venninnene.

«Vi er mange som kommer til å savne deg. Ord blir fattige, men takk for at du har vært en så utrolig stor del av livet mitt. Vi var uatskillelige da vi var yngre. Vi ble toppbloggere sammen, vi gjorde ugagn og vi skapte uendelig med gode minner sammen. Du var min første samboer da jeg flyttet ut hjemmefra. Det var oss to».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer