Therese Charlotte Margrethe Nielsen om Tuva Willassens bortgang:

- Ord blir fattige

Deler rørende ord til sin avdøde venninne.

MINNEORD: Therese Charlotte Margrethe Nielsen deler rørende ord om den avdøde venninnen Tuva Willassen. Foto: Privat
MINNEORD: Therese Charlotte Margrethe Nielsen deler rørende ord om den avdøde venninnen Tuva Willassen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag ble det kjent at en norsk turist har omkommet i en drukningsulykke i Tyrkia. Avisen Nordlys skrev at det var en kvinne fra Tromsø, som ifølge tyrkiske medier skal ha blitt funnet av forbipasserende på stranden.

Senere bekreftet familien overfor Se og Hør at det var influenser og tidligere blogger Tuva Willassen som omkom. Hun ble bare 28 år.

Willassen var en av landets største bloggere på midten av 2000-tallet, da under navnet «Tuvaw», og i timene etter har flere tidligere bloggkollegaer og venninner delt rørende minneord.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Blant disse er Therese Charlotte Margrethe Nielsen, bedre kjent som TCMN, som torsdag ettermiddag deler et lengre innlegg på Instagram.

«Vår alles kjære Tuvamor, måtte du hvile i fred», innleder hun innlegget, som er delt sammen med en rekke bilder av de to venninnene.

«Vi er mange som kommer til å savne deg. Ord blir fattige, men takk for at du har vært en så utrolig stor del av livet mitt. Vi var uatskillelige da vi var yngre. Vi ble toppbloggere sammen, vi gjorde ugagn og vi skapte uendelig med gode minner sammen. Du var min første samboer da jeg flyttet ut hjemmefra. Det var oss to».

Den tidligere toppbloggeren skriver videre at de var bestevenner siden barneskolen, og hadde et helt spesielt vennskap.

« … og selv om vi ikke har vært like nære de siste par årene så var det alltid som før da vi møttes».

«Vi kunne åpne oss om alt i livet og forstå hverandre uansett om vi ikke hadde sett hverandre på lenge. Og det var så fint at du fikk møtt Tomine (Nielsens datter red.anm.), du sa nylig at du skulle lære hun alt om livet, men livet ble alt alt for kort... Jeg skal fortelle hun alt om deg når hun blir større, hvis hun ikke har lest det på bloggene våre allerede (gud bedre). Du vil for alltid ha en spesiell plass hos meg! Det skjærer i hjertet å måtte si det her, men sov godt Tuvamor».

SPESIELT VENNSKAP: I innlegget forteller Nielsen at hun og Willassen hadde et helt spesielt vennskap. Foto: Privat
SPESIELT VENNSKAP: I innlegget forteller Nielsen at hun og Willassen hadde et helt spesielt vennskap. Foto: Privat Vis mer
I SORG: Influenseren beskriver Willassen som en fantastisk jente på så mange måter. Foto: Privat
I SORG: Influenseren beskriver Willassen som en fantastisk jente på så mange måter. Foto: Privat Vis mer

Til Se og Hør forteller Nielsen at det fremdeles er uvirkelig og et stort sjokk.

- Tuva var en fantastisk jente på så mange måter. Ben i nesen, selvinnsikt og utrolig omgjengelig. Hun har vært en stor del av livet mitt fra barndommen av, og vi har så mange fine minner sammen. Jeg tar nå med meg alle minnene videre alene, men det er disse jeg vil huske henne for.

LES OGSÅ: Tidligere «Farmen»-vinner er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer