CELEBER FAN: Tone Damli Aaberge blir lagt merke til - ikke bare innenfor Norges grenser. Foto: Fra videoen
CELEBER FAN: Tone Damli Aaberge blir lagt merke til - ikke bare innenfor Norges grenser. Foto: Fra videoenVis mer

Orbison-enke tenner på Tone

- Da hun så videoen, utbrøt hun "She's a star!" forteller David Eriksen.

SEHER.NO: Barbara Orbison, enken etter musikerlegenden Roy Rorbison, kommer til Norge neste helg - bare for å få med deg Tone Damli Aaberges (20) opptreden i Melodi Grand Prix-finalen, skriver VG.

Og Barbara Orbison er ingen hvem som helst i amerikansk musikkbransje. I stallen til sitt publishing-selskap i Nashville har hun blant andre låtskriveren Liz Rose, som er samarbeidspartneren til USAs heteste unge artist i disse dager, Taylor Swift, som nylig gikk til topps på Billboard-lista med albumet "Fearless".

- Hun kicket først på selve låten, og da hun fikk se videoen, utbrøt hun "She's a star!" forteller mentor og medlåtskriver på Grand Prix-bidraget "Butterflies", David Eriksen, til avisen.

I flere år har Eriksen kjent Orbison gjennom sitt gode nettverk i USA. Eriksen foreslo - halvveis på fleip - at hun burde komme til Norge for å se Tone. Det fører, naturlig nok, også til at forhåpningene om at Orbison vil jobbe med Damli Aaberge i USA, øker.

- Jeg har et lite håp om det, men slikt har man aldri noen garantier for, sier David Eriksen til VG.

PS! Lørdag kveld er det duket for "Siste sjansen" i MGP. Hele spenningen kan du følge på Seher.no, som er på plass i Ålesund.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kuttet ut godteri og brus