Yael Stone:

«Orange Is the New Black»-stjernen ble mamma

Fikk en liten datter.

BLE MAMMA: Den australske «Orange Is the New Black»-stjernen Yael Stone har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Den australske «Orange Is the New Black»-stjernen Yael Stone har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske skuespilleren Yael Stone (33), kjent fra Netflix-serien «Orange Is the New Black», og samboeren Jack Manning Bancroft har blitt foreldre for første gang. Det melder People.

- Mammaen og pappaen er veldig trøtte og veldig forelsket, sier en representant av paret til nettstedet.

Etter å ha valgt å ikke vite barnets kjønn før fødselen, viser det seg nå at paret har fått en liten jente.

Uten å nevne hvilket navn den lille jenta har fått, avslører representanten at de har valgt et tradisjonsrikt familienavn.

Alternativ fødsel

Det var i januar at skuespilleren kunne avsløre at hun ventet sitt første barn. Det var da hun ankom den røde løperen i forkant av Screen Actor Guild Awards, i en vakker fotsid kjole med dyp utringning.

AVSLØRTE GRAVIDITETEN: Det var på den rød løperen i januar at stjerna først viste offentlig at hun ventet barn. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRTE GRAVIDITETEN: Det var på den rød løperen i januar at stjerna først viste offentlig at hun ventet barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi vet ikke hvilket kjønn barnet har. Vi ønsker ikke å finne ut av det heller, for dette er så spennende. Det finnes jo ikke så mange overraskelser, gjør det, vel?, uttalte hun til People fra den røde løperen.

Hun avslørte også at hun ikke hadde bestemt seg for hvor hun ville føde på daværende tidspunkt.

33-åringen, som også er yogainstruktør, syntes nemlig det var så mange alternativer at hun ville vente og se hva slags energi hun følte for å være omringet av når fødselen nærmet seg.

- Det er så mange valg vi kan ta for å føle oss komfortable, om det så er at jeg velger å føde på et sykehus, hjemme, eller på en fødselsklinikk, sa hun, og la til:

FENGSELSDRAMA: Her er traileren til sesong fem av Orange is the New Black. Video: Netflix Vis mer

- Alle kvinner som har gjennomgått en fødsel har sin egen historie, og jeg elsker alle historiene like mye.

I intervjuet med People fortalte TV-stjernen at hun også hadde fått råd og tips fra kvinnene hun er yogainstruktør for.

Celebrating queer visibility at the @lgbti_au awards with these amazing women.

A post shared by Yael Stone (@yaelstone) on

Fødte i hemmelighet

Det er mulig det ikke bare er yoga-elevene som har gitt Yael fødsel- og barselstips. Hun er nemlig ikke den eneste av «Orange Is the New Black»- stjernene som nylig har hatt en familieforøkelse.

I august i fjor ble det kjent at også Laura Prepon (38), og ektemannen Ben Foster (37) var blitt foreldre - i all hemmelighet.

I forkant av fødselen uttalte hun til US Weekly, at hun var spent over at hun snart skulle møte sin lille datter.

- Det er ganske rart fordi man blir så overrasket. «Jeg kan ikke tro at det har gått åtte måneder allerede.» Og så tenker man: «Herregud, nå må hun komme ut snart», sa tv-stjernen.

I oktober kunne paret også avsløre at de hadde forlovet seg, og i starten av juni var bryllupet allerede overstått.

Nyheten delte de selv på Instagram.

- Akkurat giftet oss! Takk for all kjærlighet og støtte. Ønsker oss alle alt godt!, skrev Laura under et bilde fra bryllupsdagen.

LES OGSÅ: «Orange Is the New Black»-stjerna forlovet med seriens manusforfatter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer