Oprahs hus trues av skogbrann

Flere Hollywood-stjerner kan miste hjemmene.

SKOGBRANN: En skogbrann i rikmannsområdet Santa Barbara utenfor Los Angeles truer nå boligene til en rekke kjendiser. Foto: AP
SKOGBRANN: En skogbrann i rikmannsområdet Santa Barbara utenfor Los Angeles truer nå boligene til en rekke kjendiser. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Talkshowdronningen Oprah Winfrey er en av mange profilerte Hollywood-kjendiser som står i fare for å miste sitt luksushjem, etter at en skogbrann brøt ut i det eksklusive området Santa Barbara utenfor Los Angeles i natt.

Brannen - som startet utenfor byen Montecito - spredde seg raskt over et område på 1214 på grunn av sterk vind og har ifølge TMZ.com allerede lagt over 70 boliger i aske.

- Det så ut som lava som kommer ned fra en vulkan, sier øyenvitnet Lesie Hollis Lopez til Fox News.

En talsmann for Oprah Winfrey bekrefter overfor Fox News at talkshow-dronningen ikke befant seg i sin bolig da brannen brøt ut i nabolaget hennes.

Det lokale brannvesenet har kalt inn 125 brannbiler og tre helikoptre i et forsøk på å slukke de hissige flammene, men har store problemer på grunn av vinden.

Fire mennesker skal så langt ha blitt skadet i brannen - to med brannskader og to med røykskader.

- Den beveger seg så raskt. Vi har vanskelig for å finne nok ressurser, sier Terry McElwee i Montecitos brannvesen til Los Angeles Times.

"Danser med ulver"-stjernen Kevin Costner, "Brothers & Sisters"-skuespiller Rob Lowe og "Wall Street" - skuespiller Michael Douglas er blant stjernene som har boliger nær brannområdet.

Andre kjendiser som også har boliger området - som er kjent som "The American Riviera" - er John Cleese, Steven Spielberg og komiker Ellen DeGeneres.

Foreløpig er det ikke kommet melding om at noen av disse er skadet.

I tillegg til de evakuerte, har mange av beboerne i Santa Barbara sjekket inn på hotellene i Los Angeles, til faren er over.

Skogbrannen kommer kun ett år etter at kjendiser som Mel Gibson og Olivia Newton-John måtte evakuere sine hjem i villastrøket Malibu, på grunn av skogbrann.

Det vanligvis så luksuriøse området runt Montecito beskrives nå som en spøkelsesby.

- Du kan høre eksplosjonene.... fra biler og hjem. Det høres ut som fjerde juli-feiringen der ute, sa en av de evakuerte, Michaelo Rosso, til Fox News.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Herregud jeg har tatt fyr!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer