KNUST: Oprah er knust av sorg etter at hunden hennes ble kvalt av en plastikkball. Foto: All Over Press
KNUST: Oprah er knust av sorg etter at hunden hennes ble kvalt av en plastikkball. Foto: All Over PressVis mer

Oprahs hund ble kvalt

Oprah Winfrey sørger over sin lille hjerteknuser, hunden Gracie.

SEHER.NO: Talkshowdronningen Oprah Winfrey (52) skal være knust av sorg etter at hennes kjære hund Gracie ble kvalt av en plastikkball, skriver Splash News.


Nettstedet melder at den to år gamle labradoren ble døde av surstoffmangel i vår, mens den var ute å gikk tur med hundepasseren.


I et intervju med sitt eget blad, O Magazine, forteller Oprah hvordan hun opplevde tapet av sin hund og følgesvenn.


- Jeg kysset Gracies hvite panne. Hun elsket å bli kysset i pannen. Tyve minutter senere fikk jeg telefonen: Hun puster ikke!

Oprah reagerte umiddelbart:

- Jeg løp barbent ut av huset og fant hundepasseren og en av sikkerhetsvaktene mine mens de forsøkte å gjenopplive henne.. Akkurat i det jeg kom frem til de snudde sikkerhetsvakten seg mot meg å sa: ”Jeg beklager. Vi prøvde alt. Jeg beklager, hun er død!”


52-åringen forteller at hun ikke kunne forstå at lille Gracie var død - selv om hun så det med egne lyne.


- Dagene etter at hun døde gikk jeg til stedet hvor hun døde, og jeg forsøkte å rope på henne. Jeg håper at vaktene ikke skulle høre meg og tro at jeg trengte medisinsk hjelp. Selvfølgelig visste jeg at hun ikke ville komme løpende til meg og riste sin våte pels for så å storme mot meg med et smil om munnen. Hun smilte alltid… minnes Winfrey.


TV-ikonet har ingen barn selv, og hun har aldri lagt skjul på at hundene hennes er som egne barn. Hun har også vist frem lille Gracie på talkshowet sitt.


Det var i juli 2005 at Oprah valgte å utvide sin lille familie med flere firbente venner. De hadde planer om å hente to små valper, men da de ankom stedet var det en tredje valp som trengte et hjem.


Dermed var det tre valper som ble med hjem til talkshowdronningen. Oprah var fast bestemt på å oppdra valpene på egen hånd, men det skulle vise seg å ikke bli så lett...


- Jeg ville gjøre det selv. Jeg ville være ansvarsfull og jeg ville at de skulle bli knyttet til meg. Men etter tre måneder måtte jeg bare innse det, valpene mine trengte trening, har Oprah tidligere uttalt på sitt eget talkshow.

LES OGSÅ: Oprah er verdens mektigste kjendis