Oprah Winfrey jubler etter å ha gått ned 13 kilo

Jojo-slankeren hevder at hun aldri har følt seg bedre.

OPP OG NED I VEKT: (F.v.) Oprah Winfrey viste gladelig fram sin nye figur under premieren av sin nye TV-serie «Greenleaf» sist uke. Bilde nummer to (i grå kjole) er tatt i fjor vår og kort tid etterpå valgte Oprah å delta i Weight Watchers-programmet. Bilde nummer tre er tatt under Oscar-utdelingen i 2005, mens bilde nummer fire er fra Emmy Awards i 1994. Foto: NTB scanpix
OPP OG NED I VEKT: (F.v.) Oprah Winfrey viste gladelig fram sin nye figur under premieren av sin nye TV-serie «Greenleaf» sist uke. Bilde nummer to (i grå kjole) er tatt i fjor vår og kort tid etterpå valgte Oprah å delta i Weight Watchers-programmet. Bilde nummer tre er tatt under Oscar-utdelingen i 2005, mens bilde nummer fire er fra Emmy Awards i 1994. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Talkshow-legenden Oprah Winfrey (62) har aldri lagt skjul på sin kamp mot kiloene. Opp gjennom årene har hun svingt voldsomt i vekt, og i fjor sommer fortvilet hun over å ha lagt på seg syv kilo.

Slankefirmaet Weight Watchers ble redningen. 

De ringte nemlig Hollywood-stjernen og fortalte at de ønsket henne som sin talsperson. Dette betød selvsagt også at Oprah selv måtte gjennomgå slankeprogrammet.

Og nå jubler TV-stjernen over resultatet.

Siden oktober har Winfrey nemlig gått ned 13 kilo, og hun hevder at hun aldri før har følt seg bedre.

- I går da jeg var i treningsstudioet og jobbet med tricepsene tenkte jeg: «Jeg kommer til å være i bedre form i slutten av dette året enn jeg noen gang tidligere i livet mitt har vært». Jeg smilte virkelig da jeg innså dette: «Wow, så fantastisk,» forteller hun til UsWeekly.com.

Oprah deler også bilder med fansen på sosiale medier fra sin nye og sunne livsstil.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker brød

Den berømte 62-åringen røper at en av hennes aller største svakheter er brød. Og det er én spesiell type hun er ekstra svak for.

- Det er et brød jeg pleier å ta med meg fra Sør-Afrika. Jeg tar med meg 10-20 stykker hjem. Jeg klarer ikke å la være. Jeg har til og med bodd på hotell hvor jeg har tatt med meg dette brødet. Og de ansatte blir veldig overrasket når de ser jeg har med meg et eget brød som jeg ber dem riste for meg om morgenen, avslører hun.

Selv om Winfrey har prøvd det meste av dietter i løpet av livet, så tror hun at endringen er varig denne gangen. Nå har hun nemlig innsett at det hun holder på med er mer en livsstil enn en diett.

Likevel unner hun seg av og til et par utskeielser.

- Tequila shots eller et glass vin, er svaret nettstedet får på hva hun koser seg med.

LES OGSÅ: - Jeg kunne aldri ha nådd så langt med barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer