Oprah twitret om Jackmans muskler

Programlederen lot seg imponere av skuespillerens fysikk.

VELTRENT: Muskelbunten Hugh Jackman er kjent for sin veltrente kropp, og nå får han skryt fra Oprah Winfrey.  Foto: Black Sheep/ohp
VELTRENT: Muskelbunten Hugh Jackman er kjent for sin veltrente kropp, og nå får han skryt fra Oprah Winfrey. Foto: Black Sheep/ohp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial med Hugh Jackman nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Hugh Jackman (44) er kjent for sin veltrente kropp og nå har til og med Oprah Winfrey latt seg imponere.

Da den tidligere talkshow-dronningen intervjuet skuespilleren til sitt program «Oprah's Next Chapter» og etterpå delte hun sine inntrykk på Twitter. 

- Har en lunsjsamtale med Hugh Jackman...omg...de magemusklene er ekte!

Den australske kjekkasen har gjestet «The Oprah Winfrey Show» flere ganger og han og Winfrey er venner også privat. Han var blant annet med da Oprah i sin avslutningssesong tok med alle gjestene til Australia. 

Jackman sang også bursdagssangen for Oprah da hun fylte 56 år i 2010 og sendte slengkyss til jubilanten. 

Mange har latt seg imponere av tobarnsfarens sexy kropp. Men selv om han har et utseende mange vil misunne ham, har sexsymbolet sagt at han hater å trene. 

- Jeg holder ikke ut så lenge fordi jeg er en gammel mann. Jeg trener omkring en time daglig, men det er oppkast-fremkallende økter. Virkelig forferdelig, sa han tidligere i år til nettstedet Showbizspy.com.

Jackman bare ler av at han stadig topper kåringene over mest sexy menn.

- Det er en byrde. For meg virker det litt latterlig. Problemet er at etter kåringen måtte jeg nesten pensjonere meg for derfra går det bare nedover, sier han til Yahoo. 
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer