FRA GLAM TIL GJØRME: Det var et dramatisk syn som møtte Oprah hjemme i Santa Barbara like etter den glamorøse Golden Globe feiringen. FOTO: NTB Scanpix / Instagram
FRA GLAM TIL GJØRME: Det var et dramatisk syn som møtte Oprah hjemme i Santa Barbara like etter den glamorøse Golden Globe feiringen. FOTO: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Oprah Winfrey:

Oprah møtt av gjørmebad etter tordentale

Selv ikke en av verdens største stjerner kan unnslippe naturens vrede.

Publisert

(Se og Hør): Sist gang vi så Oprah Winfrey (63) stod hun i glamorøse omgivelser blant verdens største stjerner under den årlige Golden Globe prisutdelingen. Der ga hun en så inspirerende og mektige tale at ryktene om hvorvidt hun vil stille som presidentkandidat ved neste valg begynte å ulme.

- Oversvømt nabolag

Men talkshow-vertinnen ble raskt revet tilbake til virkeligheten da et kraftig uvær rammet California for noen dager siden. To dager med regnskyll resulterte nemlig i enorme oversvømmelser og jordskred i det fasjonable nabolaget der Oprah bor. Hun la selv ut videoen over på Instagram for å vise de enorme ødeleggelsene:

- Gjørmebad

Vi kan se Oprah med gjørme til knærne i videon der hun viser ødeleggelsene i nabolaget sitt. Hun skriver en takkehilsen til alle som har hjulpet til under uværet.

«Takk til alle som har bedt for oss og vist bekymring. Min tomt er ok. Noe jord, men mindre skader som blekner i forhold til det mine naboer har måttet tåle.»

Oprah viste også video av et helikopter som kom for å redde naboene hennes.

- Flere døde

Til nå har 16 mennesker mistet livet etter uværet, som resulterte i store skred grunnet brannene som herjet for bare noen uker siden. Disse etterlot mye løs jord og avfall.

BRANN: Det brenner i store deler av California, og flere av verdens største stjerner står i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer

- Evakuerte stjerner

Det er bare en måneds tid siden andre eksklusive boligområder, som blant annet Bel Air ble rammet av fryktelige branner. Nedbrente villaer, kullsvarte skoger og tykke røyktepper oppsummerte områder som tidligere har vært kjent for sin frodighet. Flere av verdens største stjerner ble rammet av skogbrannene, og måtte forlate hjemmene sine.

OPRAHS HUS: Bilde av Oprahs hus i Santa Barbara. Foto: Wikimedia - Rabah200830
OPRAHS HUS: Bilde av Oprahs hus i Santa Barbara. Foto: Wikimedia - Rabah200830 Vis mer

- Berømte naboer

Oprah som bord nord-vest i Los Angeles i et område som heter Montecito, har naboer som Ellen DeGeneres og Rob Lowe.

Den berømte talkshow-vertinnen Ellen delte også et bilde med sine 50 millioner følgere på Instagram. Hun viste et bilde av nabolaget i Santa Barbara, der man tydelig ser noen av de enorme ødeleggelsene.

«Dette er ikke en elv. Dette er motorvei 101 i mitt nabolag akkurat nå. Montecito trenger din kjærlighet og støtte,» skrev Ellen på bildet hun la ut.

- Løp fra alt de eide

Det har endelig sluttet og regne i California, men hundrevis av innbyggerne er blitt hjemløse etter de store ødeleggelsene. De som trodde de hadde unnsluppet brannene har nå altså måttet evakuere på grunn av oversvømmelse.

UVÆRET I CALIFORNIA: Folk flykter fra husene sine i Santa Barbara. Foto: NTB Scanpix.
UVÆRET I CALIFORNIA: Folk flykter fra husene sine i Santa Barbara. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Les også: Får skryt etter at hun dukket opp med kviser på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer