Oprah knuser alle gutta

Verken Justin Bieber, Lady Gaga eller Rihanna tjener i nærheten av like mye som disse kjendisene. Se listen over de 10 best lønnede kjendisene i USA.

NUMMER #1: Talkshowdronningen Oprah Winfrey (58) har i 25 år ledet sitt eget program «Oprah». Nå har hun startet sin egen kanal «OWN» og håvet inn én milliard og ni millioner kroner det siste året.  Foto: All Over Press
NUMMER #1: Talkshowdronningen Oprah Winfrey (58) har i 25 år ledet sitt eget program «Oprah». Nå har hun startet sin egen kanal «OWN» og håvet inn én milliard og ni millioner kroner det siste året. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er faktisk ikke én eneste skuespiller eller sanger på den nye listen over de best lønnede menneskene i den amerikanske underholdningsbransjen, laget av foretningsbladet Forbes. Verken Justin Bieber, Lady Gaga eller Rihanna tjener i nærheten av like mye som disse kjendisene.

I juli ble det kjent at country-artisten  Taylor Swift, var den mest innbringende kjendisen under 30 år. Men i likhet med de lengste ekteskapene i Hollywood, er det veteranene som seirer. Blant annet har stjerneregissørene George Lucas og Steven Spielberg mer enn dobbelt så høy inntekt som Swift.

«Transformers»-regissøren Michael Bay danker derimot begge ut, etter å ha tjent nesten en hel milliard kroner på ett år. Men det er én kjendis som danker ut også han, nemlig Oprah Winfrey.

Se bildespesialen for hvor mye de har tjent.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angelina jolie - Sparket Oprah ned fra topp-listen!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer