SOFADANS: I 2005 eksploderte Tom Cruise av lykke, hoppet opp og ned i sofaen og danset rundt på gulvet på The Oprah Winfrey Show. Årsak: Han var så forelsket i Katie Holmes. Foto: All Over Press
SOFADANS: I 2005 eksploderte Tom Cruise av lykke, hoppet opp og ned i sofaen og danset rundt på gulvet på The Oprah Winfrey Show. Årsak: Han var så forelsket i Katie Holmes. Foto: All Over PressVis mer

Oprah klar for ny sofa?

Oprah har invitert sofahopperen Tom Cruise tilbake til showet sitt.

SEHER.NO: Er Oprah (54) klar for å skifte ut møblementet i studio? Hvis ikke bør hun holde hardt på sofaputene.

Nylig avslørte nemlig MSNBC.com at sofahopperen Tom Cruise (45) skal gjeste The Oprah Winfrey Show i løpet av mai 2008.

People Magazine kastet seg over nyheten.

- Tom skal være gjest på The Oprah Show. Han gleder seg veldig, sier Julie Polkes, en talsperson for Tom Cruise til People magazine.

De som så på showet sist gang Tom var gjest, 23. juni 2005, har neppe glemt det. Tom hoppet opp og ned i Winfreys sofa og proklamerte høylytt sin kjærlighet for sin daværende kjæreste Katie Holmes (29).

- Jeg er forelsket!, jublet den hoppende scientologen den gang. Nå har paret vært gift i ett og et halvt år, har datteren Suri (2), og konfronteres ukentlig med sladderpressens spekualsjoner om at ekteskapet henger i en tynn tråd på grunn av Toms eksentriske og undertrykkende personlighet.

Oprah-episoden der Cruise er gjest, skal vises over to kvelder. Opptredenen vil være en del av markeringen av at det er 25 år siden Tom Cruise slo igjennom som skuespiller med filmen "Risky Business".

Den første delen spilles inn i studio foran et live publikum. I den andre delen tar Cruise med seg Oprah på omvisning i hjemmet sitt i Telluridefjellene der de også skal spille inn et intervju.

En representant for Warner Home Video bekrefter at det foreligger "spesielle planer" for Toms Risky Business-jubileum, men understreker at alle planene ikke er i boks ennå.
- Flere andre kjendiser har blitt kontaktet for å høre om de vil stille opp på Oprah, så forvent dere en time med A-listede kjendiser på TV, sier en kilde til People magazine.

Les også: Katie syk av stress og press!