Oprah i 100

TV-stjernen Oprah Winfrey er verdens mest berømte jojo-slanker. Nå peker vektpila opp!

JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over Press
JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over Press Vis mer

Stram i stretch!


Oprah Winfrey (52) strekker strikken - se bare så stram denne stretch-buksa er! Her er ingenting overlatt til fantasien, både valker og appelsinhud vises gjennom det tynne stoffet.


Jojo-slanker Oprah Winfrey hadde en uheldig klesdag da hun var ute på shopping. Den fantastiske TV-personligheten burde nok valgt en litt løsere bukse. Hun er kjent som jojo-slanker og har vært langt større enn dette. Men de siste to årene har hun vært slank, og mange ble derfor overrasket over å se henne med svært generøse former igjen.


I følge ryktene skal Oprah ha sett 200-tallet på vekta - 200 pund tilsvarer drøye 90 kilo. Hun har slitt med vekta i alle år, og mange kvinner kan identifisere seg med Oprah. At en så stor stjerne også legger på seg - og så tar et skippertak - tar fansen som et bevis på at Oprah er som deg og meg!


Winfrey var i Oslo i desember 2004 - og ledet Nobelgallaen sammen med Tom Cruise. Da var hun en langt slankere utgave av seg selv...