JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over Press
JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over PressVis mer

Oprah i 100

TV-stjernen Oprah Winfrey er verdens mest berømte jojo-slanker. Nå peker vektpila opp!

Stram i stretch!


Oprah Winfrey (52) strekker strikken - se bare så stram denne stretch-buksa er! Her er ingenting overlatt til fantasien, både valker og appelsinhud vises gjennom det tynne stoffet.


Jojo-slanker Oprah Winfrey hadde en uheldig klesdag da hun var ute på shopping. Den fantastiske TV-personligheten burde nok valgt en litt løsere bukse. Hun er kjent som jojo-slanker og har vært langt større enn dette. Men de siste to årene har hun vært slank, og mange ble derfor overrasket over å se henne med svært generøse former igjen.


I følge ryktene skal Oprah ha sett 200-tallet på vekta - 200 pund tilsvarer drøye 90 kilo. Hun har slitt med vekta i alle år, og mange kvinner kan identifisere seg med Oprah. At en så stor stjerne også legger på seg - og så tar et skippertak - tar fansen som et bevis på at Oprah er som deg og meg!


Winfrey var i Oslo i desember 2004 - og ledet Nobelgallaen sammen med Tom Cruise. Da var hun en langt slankere utgave av seg selv...


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.