Oprah i 100

TV-stjernen Oprah Winfrey er verdens mest berømte jojo-slanker. Nå peker vektpila opp!

JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over Press
JOJO: Oprah Winfrey er kjent for å slite med vekta. Her har hun vært litt uheldig i valg av bukse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stram i stretch!


Oprah Winfrey (52) strekker strikken - se bare så stram denne stretch-buksa er! Her er ingenting overlatt til fantasien, både valker og appelsinhud vises gjennom det tynne stoffet.


Jojo-slanker Oprah Winfrey hadde en uheldig klesdag da hun var ute på shopping. Den fantastiske TV-personligheten burde nok valgt en litt løsere bukse. Hun er kjent som jojo-slanker og har vært langt større enn dette. Men de siste to årene har hun vært slank, og mange ble derfor overrasket over å se henne med svært generøse former igjen.


I følge ryktene skal Oprah ha sett 200-tallet på vekta - 200 pund tilsvarer drøye 90 kilo. Hun har slitt med vekta i alle år, og mange kvinner kan identifisere seg med Oprah. At en så stor stjerne også legger på seg - og så tar et skippertak - tar fansen som et bevis på at Oprah er som deg og meg!


Winfrey var i Oslo i desember 2004 - og ledet Nobelgallaen sammen med Tom Cruise. Da var hun en langt slankere utgave av seg selv...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer