ANGREPET: En elefant angrep bilen til TV-stjernen da hun og kjæresten Stedman var på en utflukt i Serengeti. Foto: FameFlynet Sweden
ANGREPET: En elefant angrep bilen til TV-stjernen da hun og kjæresten Stedman var på en utflukt i Serengeti. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Oprah angrepet av elefant

Talkshowdronningens sommerferie endte på dramatisk vis . Se video!

Se video nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:   Talkshowdronningen Oprah Winfrey(59) er en av verdens mest inflytelsesrike og mektige personligheter, men da programlederen nylig var på sommerferie i Tanzania med kjæresten Stedman Graham kunne hverken penger eller berømelse hjelpe den populære TV-personligheten.

Oprah og Stedman var på en utflukt i Serengeti da en agressiv elefant plutselig angrep bilen paret satt i. Det enorme dyret skal ha angrepet den åpne bilen to ganger. Heldigvis ble ingen skadet i angrepet, men Winfrey fortalte til David Letterman under innspillingen av «The Late Show» at hendelsen rystet henne.

- Vi hadde akkurat satt oss i bilen etter å ha sett oss litt rundt. Da så vi plutselig noen elefanter ved et vannhull. En av elefantene så oss og ble irritert, sa Oprah ifølge Contactmusic.com.

Dette er ikke første gang en elefant skaper trøbbel for internasjonale kjendiser.

Da sønnen til milliardæren Richard Branson giftet seg i Sør-Afrika i mars, ble bryllupet avbrutt av en full elefant.

Etter å ha ruset seg på lokale Marula-trær, stormet den ubudne gjesten inn på området og lagde kaos før den ble jaget vekk.

Oprah Winfrey ble tidligere i år kåret til verdens mektigste kjendis av finansmagasinet Forbes. Programlederen har toppet listen fem ganger tidligere.


Se video av Oprahs ubudne gjest:

LES OGSÅ:    Her er verdens mektigste kjendiser