- Oppussingen neppe ferdig før jeg er 80 år!

Jenny Skavlan får ikke flytte inn i nyoppusset leilighet med det første...

<strong>MYE PAPIRER:</strong> Skuespiller og programleder Jenny Skavlan har lenge hatt planer om å flytte sammen med kjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad, men papirmengden sørger for at oppussingen av leiligheten deres går svært så trått...   Foto: SCANPIX
MYE PAPIRER: Skuespiller og programleder Jenny Skavlan har lenge hatt planer om å flytte sammen med kjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad, men papirmengden sørger for at oppussingen av leiligheten deres går svært så trått... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar meldte VG at skuespiller Jenny Skavlan (25) og rapper og DJ Thomas «Finger'n» Gullestad (30) skulle bli samboere for første gang.

Det sjarmerende kjendisparet skal bo i det som opprinnelig er «Finger'n» sin leilighet i Oslo sentrum, men de vil få bedre plass ved å bygge ut loftet i tillegg.

For øyeblikket er imidlertid oppussingsplanene fortsatt på idéstadiet, kan Skavlan fortelle. Seher.no møtte «Hjelp, vi er i filmbransjen»-skuespilleren da Oslo Fashion Week åpnet tirsdag kveld.

- Nei, vi har ikke fått begynt med oppussingen ennå. Jeg er nok 70 år før papirarbeidet er i orden, så spør meg heller om hvordan oppussingen går når jeg er 80!, sier hun til Seher.no.

Hva er årsaken til at det tar så lang tid?

- Papir tar tid, visstnok. Det er veldig mye som skal sendes frem og tilbake, signeres, godkjennes... Jeg har ikke så lyst til å snakke mer om det, innrømmer hun overfor Seher.no.

Den stilbevisste skjønnheten, som også driver med design selv, var en selvskreven gjest under åpningsshowet i Posthallen i Oslo tirsdag. Programlederen var iført en westerninspirert bluse fra Zara, mens både buksene og vesken var vintage. Kjæresten «Finger'n» var imidlertid ikke til stede blant de celebre gjestene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mote-Norge går videre etter terroren   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer